Istanbul Auto Show 2008 i burdan takip edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu seneki fuar bana göre her sene olduğu gibi hayal kırıklığıydı. bir bmw sevdalısı olarak bmw ve mercedes stanlarını en içten dileklerimle kınıyorum. fuara koyulan araçların donanımı daha kuvvetsiz olamazdı. birçok model bu konuda daha cömertti. renault'un standı ve özellikle audinin standı gerçekten iyiydi. yani opelde bunlardan kalır yanı yoktu bence. ama ferrari ve bentley her seneki gibi araçlarını sadece uzaktan sergiledi. herhangi bir galeriye gittiğinizde bile içine binip detaylı inceleye bildiğiniz arabaları fuar gibi bir yerde dokundurtmamaları çok komik. porsche de kıskanmış olacak ki bu snee o da arabalarına dokundurtmamaya karar vermiş. bence bu fuarın en iyi arabaları masserati ve lamborghini standındaydı. heleki nissan r34 için denecek bişey bulamadım. pazar günü gitme gibi bir hatada bulunduğum için bir çok modeli inceleyemedik ve fotoğrafını çekemedik haliyle. ama arabalarını cömertçe elletip sergileyen firmaları takdir ettim. bmw mercedes gibi modellerde arabalarını incelettirenlerden ama fuara birçok donanımdan yoksun modelleri koymaları çok komik... bir s classın bagajı vakumsuzken bir 5 series bmwnin bagajı vakumsuz konmuşken 3 series cabrionun bagajının vakumlu olması gerçekten komikti. bu bahsedilen modellerin vakumlu modelleri yok mu? var... be adam ozaman neden fuara getirmezsin! bir çok donanımdan yoksun arabayı standına koyarsın. M3 gibi bir araç koyuyorsun navisiz i drivesız...

bence bu sene en çok dikkat çeken modeller R34 ve megane coupeydi... birde peugeot 308rc... insigniayıda uzaktan inceleme fırsatı buldum. bence opel için iyi bir atak arabası olacak. donanımı ve güzelliği türkiye için fazla bile... fiyatıda baz alınırsa birçok orta sınıfı zorlar düşüncesindeyim...

ferrarideki arabalar satılmıştı zaten. fuarda satılmış arabalar değil ama müşterilerden izin istemişler size teslim etmeden önce fuarda sergileyebilir miyiz diye onlarda izin vermiş.bence o tür arabaları elletmemeleri gayet doğal sonuçta özel yapım arabalar ve fuara gelen herkes onlara binerse sonra kime satacaklar onu :)

ferrarideki arabalar satılmıştı zaten. fuarda satılmış arabalar değil ama müşterilerden izin istemişler size teslim etmeden önce fuarda sergileyebilir miyiz diye onlarda izin vermiş.bence o tür arabaları elletmemeleri gayet doğal sonuçta özel yapım arabalar ve fuara gelen herkes onlara binerse sonra kime satacaklar onu :)

süper lüks arabalar için haklısın ama bir e serisine bir mazdaya bir renaulta binemeyeceksem ne anlamı kaldı fuarın :)

süper lüks arabalar için haklısın ama bir e serisine bir mazdaya bir renaulta binemeyeceksem ne anlamı kaldı fuarın :)
onlara biniliyordu ama. aslında ferrariye lamboyada biniliyordu. ama adamların sizi potansiyel müşteri olarak görmesi lazım ferrariye bentleye binmek için. nissan gtr bindim ben gerçekten çok güzel bir arabaydı ama o kadar paraya değer mi bilmiyorum sonuçta nissan :)

onlara biniliyordu ama. aslında ferrariye lamboyada biniliyordu. ama adamların sizi potansiyel müşteri olarak görmesi lazım ferrariye bentleye binmek için. nissan gtr bindim ben gerçekten çok güzel bir arabaydı ama o kadar paraya değer mi bilmiyorum sonuçta nissan :)
Sonuna kadar değer....

işte aslında hata fuara pazar günü gitmek oldu. hafta içide gidemeyeceğimize göre hiç birine dokundurtmuyorlar bile pazar günü. iğne atsan yere düşmüyordu :D

Mutlu resimler için çok teşekkürler.. ben senin çektiklerinin üçte birini çekmişimdir anca :) ama fotograflardan da ve gidip bizzat gördüğüme göre bence alfanın standı her açıdan on numaraydı..favorim nissan r35 gtr yide gördüm ya bana yeter..:)

Sarper önemli değil...Sen yine çektiklerini eklersen iyi olur benim eksikliklerim cok...Mesela insigna yok bende...Ayrıca ben gidipte çekemedim internetten buldum resimleri...Resimlerini bekliyoruz..

insignia nın ayrıntılı fotoğraf ve bilgilerini bekliyoruz...

Detaylı Insignia fotoğrafları:

autoshow 020.webp

autoshow 021.webp

autoshow 022.webp

autoshow 023.webp

autoshow 024.webp

autoshow 025.webp

autoshow 026.webp

autoshow 028.webp

Geri