Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mutlu bey harika resimler eklemişsiniz elinize sağlık çok başarılı çalışma olmuş.fuardaki favori aracım concept land rover bilmem sizinki hangisi?tekrar teşekkürler.
fuar için ankaradan gittim. gerçekten çok güzeldi. benim katıldığım ilk autoshowdu. özellikle lamborghininin içine bayıldım. araba yere çok yakınmış ama inip binmesi dert. ama içi süetti gerçekten süper bir işçiliği vardı.
Sizler saolun arkadaşlar....Benim favorim de Lamborgini ve içi cok iyi içi resimlerde süet gibi değişik bir hava vermiş...Audi R8 bence Lamborginiden daha etkileyiçi bir görünüme sahip..Ayrıca Audilerin hayranı oldugumu belirmek isterim..Eger imkanım olursa ben onlar gibi park lambalarımı ledli yaptırıcam..Cok iyi duruyorlar...Ayrıetten Opel GT cok hoşuma gitti..Astra OPC ve Corsa OPC de albenili duruyorlar...Hyundainin concept van ı güzel..BMW nin M3 ü ne bayıldım...Peugeut un 308 RCZ si resmen Audi TT çakması bu arada....Volvo nun plakalıgında HEİCO yazan modeli süper....Toyota,Avensis i bende bu şekilde maf etmiş..Sanki emanet bir kasa var üzerinde..Land Rover in Siyah yeni jipi fazla abartılı olmuş,yani eski agırlı kalmamış,spor araba çizgileri var...Yeni Golf fena değil..Land Discovery,Audi Q5 ve Wv Toureg çizgilerini bozmadan yine asil duruyorlar..Renault2un LAgunası güzel duruyor..Ayrıca Renault Concepti ve Hyundai nin concepti gösteriyorki ilerki yıllarda kapılar tavana doğru açılacak...Honda City modelini değiştirerek affettirmiş ve iddaalı hale getirmiş..Yeni Civic te Accord çizgileriyle devam edecek sanırım...Accord için fazla söze gerek yok zaten..OSM modelide Fantastik olmuş...Ford Focus'a sanırım hergeçengün biraz daha aşık oluyorum WRC modeli cok iyi..Fiestada kasasını değiştirmiş sanırım iddalı geliyorlar..
Valla benim resimlerden gördüğüm kadarıyla izlenimlerim bunlar...Amerikanlar da dahil olsaydı sanırım Auto show 2008 İstanbul çok renkli geçebilirdi....
Mutlu ve Efe,
bana bir adet klavye borçlusunuz
ağzımın suları bozcaktı klavyeyi az daha yaw
ya imkan olsa da sonuna yetişsem... bakalım hala bikaç gün var
bence conseptler ve audini 650 hp lik muhtesem bir makınası dısında kayda deger arac yoktu fuarda modelını hatırlamıyorum siyah station vagonu andıran bir audi vardı harikaydı.5000cc 650 hp
bu seneki fuar bana göre her sene olduğu gibi hayal kırıklığıydı. bir bmw sevdalısı olarak bmw ve mercedes stanlarını en içten dileklerimle kınıyorum. fuara koyulan araçların donanımı daha kuvvetsiz olamazdı. birçok model bu konuda daha cömertti. renault'un standı ve özellikle audinin standı gerçekten iyiydi. yani opelde bunlardan kalır yanı yoktu bence. ama ferrari ve bentley her seneki gibi araçlarını sadece uzaktan sergiledi. herhangi bir galeriye gittiğinizde bile içine binip detaylı inceleye bildiğiniz arabaları fuar gibi bir yerde dokundurtmamaları çok komik. porsche de kıskanmış olacak ki bu snee o da arabalarına dokundurtmamaya karar vermiş. bence bu fuarın en iyi arabaları masserati ve lamborghini standındaydı. heleki nissan r34 için denecek bişey bulamadım. pazar günü gitme gibi bir hatada bulunduğum için bir çok modeli inceleyemedik ve fotoğrafını çekemedik haliyle. ama arabalarını cömertçe elletip sergileyen firmaları takdir ettim. bmw mercedes gibi modellerde arabalarını incelettirenlerden ama fuara birçok donanımdan yoksun modelleri koymaları çok komik... bir s classın bagajı vakumsuzken bir 5 series bmwnin bagajı vakumsuz konmuşken 3 series cabrionun bagajının vakumlu olması gerçekten komikti. bu bahsedilen modellerin vakumlu modelleri yok mu? var... be adam ozaman neden fuara getirmezsin! bir çok donanımdan yoksun arabayı standına koyarsın. M3 gibi bir araç koyuyorsun navisiz i drivesız...
bence bu sene en çok dikkat çeken modeller R34 ve megane coupeydi... birde peugeot 308rc... insigniayıda uzaktan inceleme fırsatı buldum. bence opel için iyi bir atak arabası olacak. donanımı ve güzelliği türkiye için fazla bile... fiyatıda baz alınırsa birçok orta sınıfı zorlar düşüncesindeyim...
ben yinede siyah ve kaslı land rover ın farklı bir havası olduğunu düşünüyorum.sanki gelecekten gelmiş gibi.uzay çağı araçların andırıyo özellikle arka profilden.şuana kadar gördüğüm en güzel jeep bence.spor otomobillerde özellikle beyaz lombar... çok güzel.ulaşılması mümkün olan araçlar arasındada scirocco bence wv nin bombası diye düşünüyorum.bir eleştiride Alfalara.özellikle alfaları seven birisi olarak o beyaz alfanın hali beni üzdü açıkcası.herzaman yakışıklı araç üreten alfaya yakışmamış.çok çirkin.