Istanbul Auto Show 2008 i burdan takip edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkürler .bilet fiyatları hafta içi 14/ hafta sonu 17 ytl

Son düzenleme:
Arkadaşlar içerden birileri bilet bulamaz mı acaba fuarda görevli olan arkadaşlarımıza mutlaka verilir...Yardımcı olabilecekler varsa çok iyi olur:):) pm bekliyorum

kapıdaki fiyatta aynı mı oluo ? yoksa sadece biletix demi 14 17 ytl? bide yeri bu metro durağının ordaki mi havaalanından sonra yenibosna tarafında ?

opelim organizasyon yapsaydı bedeva girerdik :)

biletix satıyor sanırım. Fiyatları hafta içi 12 hafta sonu 15 sanırım. okumuştum gazetede ama unuttum yani hafta sonu fiyatını yanlış yazmış olabilirim :D

fiyatlar dediğiniz gibi aynen hafta içi 12 haftasonu 14 olması lazım biletlerde biletix de ve ayrıca giriş kapılarında da satılıyor bilet :D

Evet. yeni bosnayı geçince.Metroyla çok rahat ulaşim sağlaniyor metrodan inince biraz yürüyeceksin.2-4 dk.

arkadaşlar bilet talebinizi yeni görebildim.dün elimde 10 adet boşta biletim vardı,mesajlarınızı görebilseydim size verirdim. fuar için kapıdan bilet alabiliyosunuz, 13 ytl haftaiçi 15 ytl haftasonu fiyatı.şimdi yola çıkıyorum fuar yoluna düşüyorum.İstanbul Autoshow 2008 den tarafsız,objektif ve sizleri memnun edici haberler ve fotoğraflar ile 21:30 sularında sizlere seslenicem :)

bende bu pazar farklı bir organizasyonla fuarda olacagım yaklasık 500 araclık bir konvoyla giriş yapacagız muhtesem olacak sabırızlıla pazar gununu bekliyoum

bende bu pazar farklı bir organizasyonla fuarda olacagım yaklasık 500 araclık bir konvoyla giriş yapacagız muhtesem olacak sabırızlıla pazar gununu bekliyoum

pardon anlayamadım :)

Ben yarın gidim ozaman.Pazar günü gitmekten vazgeçtim:):)

Geri