Istanbul Auto Show 2008 i burdan takip edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
efecim arkadaşa yaptığın açıklama da süper oldu :Ddetayları da açıklanınca iyice gezmiş kadar oldum.
ayaküstü çekilmiş olmasına rağmen resimler çok başarılı bence

bir de devrimi gördüm orda :) sevindim...

Dip not: alfa standındaki kız bana motoru göstermek için 20dk uğraşmıştı 2004 yılındaki fuarda :D:D
sonra ısrarlarımla kaputu benim açmama izin verdi :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
resimleri çeken arkadaşa teşekkür ederim fuara gitmiş kadar oldum sondaki resimler cep telefonuyla çekilmiş galiba ...kolay gelsin

Efe Allah razı olsun...Emeğine sağlık..Okadar foto yettide arttı bile..Hele onları yüklemek imageshackta işkence..Ama kimse sana bunu yükle diye görev vermemişti dimi..Bence herne olursa olsun Müthiş bir paylaşım SAYGI duyuyorumm.....Paylaşım için saol....

resimleri çeken arkadaşa teşekkür ederim fuara gitmiş kadar oldum sondaki resimler cep telefonuyla çekilmiş galiba ...kolay gelsin

Aytekin bey,
öncelikle rica ederim ne demek keyifti benim için.hem gittiğim fuarı hatırlatacak fotoğraflar çektim hemde sizlere bişeyler paylaşabilmek adına siteye yükledim.Sonraki resimlere gelince, evet benim makine de yer kalmadı,hafıza doldu:) kız arkadaşımın Samsung U900 telefonuyla çektik.

Mutlu abicim,rica ederim ne demek.görev diil paylaşımcılık tabiki.saygı için teşekkür ederim beğenmenize sevindim.bugun Rıdvan Cengiz arkadaşımızda fuara gidicekti umarım oda resimleriyle bu konuya daha çok şey katar.

Aytekin bey,
öncelikle rica ederim ne demek keyifti benim için.hem gittiğim fuarı hatırlatacak fotoğraflar çektim hemde sizlere bişeyler paylaşabilmek adına siteye yükledim.Sonraki resimlere gelince, evet benim makine de yer kalmadı,hafıza doldu:) kız arkadaşımın Samsung U900 telefonuyla çektik.

o zman bi taşla 2 kuş vurmuş olduk U900 telefon alacaklarda fikir edinebilirler..tekrar teşekkürler çok güzel bi paylaşım

tunning firmaları ne durumdaydı fuarda katılım fln..araçlar gitmeye değermi

Son düzenleme:
Efe'm, ellerine, ayaklarına sağlık kardeşim...:good:

Bizde de şans yok ki !...:mad: Burada da inşaat fuarı var...:mad:Ağlamak İstiyorum... :cry:Lamborghini görmek istiyorum...:cry:

:bisiklet:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aytekin bey bence tuning firmaları o kadar aktif diillerdi.bence fuar genel anlamda gitmeye değer.

Gitmiş kadar olduk Efe !!...

Ben en son fuar' a gittiğim de Opel dikiş makinesi yapıyordu.... :D

rica ederim ne demek..senin en son fuara gittiğin zaman Ergin abi bile gençti heralde dimi Mehmetcim:)

Rıdvan arkadaşımızda resim çekip koyarsa daha da güzel olucak.dün oyle konusmustuk 1.gün benden 2.gün ondandı:)

Geri