İstanbul-Antalya (Acil)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir ayda 2 kere gittim antalyaya. adapazarı-bilecik yolu berbat.geçen sefer 45 dk kontak kapattık. başka bir güzergah belirlemeye çalışın.eğer bulursanız banada haber verin. kütahya afyon,burdur,bucak problemsiz geçiliyor.ama adapazarı ,bilecik çok büyük sıkıntı yaşatıyor.

haritaya gerek yok.adapazarından sonra tabelalar afyonkarahisar yada antalya diye yön gösteriyor.ben ilk defa gittim kendi arabamla hiç sıkıntı yaşamadım.sadece kütahyada bir yerde u dönüşü yapman gerekiyor.onuda atlattıktan sonrası kolay.radara dikkat et.allahtan karşıdan gelen araçlar işaret veriyorda yırtıyoruz.
şimdiden iyi yolculuklar..

Sanırım işini görür sitesi bu:
http://mercedes.infotech.com.tr/rca...79&route=STANDARD&criteria=SHORT&petrol=&fuel=

adszehh.jpg

im20051705019.gif

Çok teşekküurler haritadaki ve çogunluğun dediği yol güzergahını kullandım. Yollar şu anda iyi durumda sayılır pek durmadım. Kia Cerato ile 100 tl ye geldim ama gazlamadım bu sefer :) Arabada misafir vardı :)

Hayırlı yolculuklar Nida kardeşim

Bende bu aysonu aynı yolu gidecegim, Bursa çıkışlı olarak, güzergah Bursa-Kütahya-Afyon-Isparta-Burdur-Antalya yol düz ve güzel.Tek sorun sıkça radar olması

Not: Bursa da yaşayan Burdurlu bir arkadaşımın güzergah tavsiyesidir

Berker bey şimdiden hayırlı yolculuklar bayramda güzel şehrinize gelmek bile heycanlandırıyor beni 14 senedir görmediğim askerlik arkadaşım vesilesi ile yeşil şehri yeniden görecem:)

Çok teşekküurler haritadaki ve çogunluğun dediği yol güzergahını kullandım. Yollar şu anda iyi durumda sayılır pek durmadım. Kia Cerato ile 100 tl ye geldim ama gazlamadım bu sefer :) Arabada misafir vardı :)

bizim garajın müdavini sinan bir ay içinde iki kere gidip geldi ezbere biliyor olmalı yolları garajımıza bekleriz.

şimdiden hayırlı yolculuklar.

Berker bey şimdiden hayırlı yolculuklar bayramda güzel şehrinize gelmek bile heycanlandırıyor beni 14 senedir görmediğim askerlik arkadaşım vesilesi ile yeşil şehri yeniden görecem:)

Nihat Abi, geldiğinizde haberim olsun, görüşürüz kısmet olursa
0532 4245946

Geri