Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanırım sadece bodykit boyalı, dolayısı ile arabanın metalik grisi sırıtmış .O da mat gri olsa daha iyi olurmuş.Şahsen pek beğenmedim, pek zevkli bi çalışma olmamış...
Benim araba bağlandığı zaman çekildiği parkta bi astradan bahsetmiştim bu astra o işte...Şuanda bağlı duruyor trafikten men edilmiş 17 tane lsd ekran var arabada...Canlı hali resimdekinden çok daha güzel..Ama bencede çok fazla abartı ve hiçbir özel detayı olmayan bir araba...80 Milyar harcanmış öğrendiğim kadarıyla..Maksat 80 değil 8 harca kalite ve faklı olsun..80 harcayıp trafikten men edileceğime 8 harcarım trafik polisleri bile alkışlar....
ÖNCE EMEĞE SAYGI!!! ALT RESİMDEKİ ARAÇ AYNI BODİKİT İ KULLANIYOR!!! ÖN TARAFIN EN AŞŞA 5CM DÜŞMESİ GEREKİYOR!!! TURUNCUNUN FOTOĞRAFLARI SANKİ SIKIŞTIRILMIŞ GİBİ ARABA İNCE VE YÜKSEK GÖZÜKÜYOR ASLINDA GENİŞ VE ALÇAK!!! RENGİ DE BİRAZ SADE OLSAYMIŞ MÜKEMMEL OLACAKMIŞ...