ist anadolu yakası şanzumandan anlayan usta tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan loweangel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

loweangel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar aracımda 2.vitesde sorun var rampa inerken kompresöre bindirince vitesten atıyor gaza basınca elim vitesin üstünde iken vites kolu aiırı sallanıyor hatta kolumu bile sallıyor yani büyük ihtimal şanzuman açılıcak Anadolu yakasında bu işlemi yapabilecek usta tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. bu arada aracım 1998 vectra cd caravan f18 şanzuman .yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler.

2. vites sekromenvi arızalı ve kayıcı dişli kilitleme yapılacak

ustam tahmini olarak ne masraf çıkarır?

300 500

çok teşekkür ederm ustam bilgiler için

Ümraniye Santral de Salman Oto. Şanzumanlarımı orada yaptırdım hep, büyük bir opel servisidir. Vural Bey ile görüşebilirsin, 0542 276 25 45 Emre bayramoğlu ndan aldım numaranızı dersen yardımcı olacaktır.

sorunu çözdük arkadaşlar biraz pahalıya mal oldu ama hallettik arıza şanzımandaki masure bilyenin dağılıp dişlilerin arasına girmesiymiş şanzıman sökülüp aço9ldı ve ayna ve mahrti dişlisininde kırık olduğu ortaya çıktı sonuç olarak araca komple çıkma şanzıman aldık sorun çözülmüş oldu.

sorunu çözdük arkadaşlar biraz pahalıya mal oldu ama hallettik arıza şanzımandaki masure bilyenin dağılıp dişlilerin arasına girmesiymiş şanzıman sökülüp aço9ldı ve ayna ve mahrti dişlisininde kırık olduğu ortaya çıktı sonuç olarak araca komple çıkma şanzıman aldık sorun çözülmüş oldu.

Gecmis olsun.

Tapatalk.

sağol alican kardeş göndermiş olduğun servisde yaptırdım aracımı nasipse bundan sonrada aracımı oraya götürcem tekrardan teekkür ederim yardımların için

sağol alican kardeş göndermiş olduğun servisde yaptırdım aracımı nasipse bundan sonrada aracımı oraya götürcem tekrardan teekkür ederim yardımların için

Rica ederim, memnun olmanıza sevindim.

Geri