Israil de koltuk krizi

e sen baslattın neo, biz ne güzel israilli dümbeleklere kendimizce laf sokuyorduk,ahkam kesiyorduk , aklımıza sen getırdın diğer mevzuuyu...

Olur mu Abi ?! Hakan Abi başlattı...Ben Opelim Vadisi yazdım o ''öpelim'' yazdı, kanımıza girdi...Kaan Abi'de yangına körükle gidince böyle oldu...Bence Banlansınlar.. :D

Bu konu nereye doğru gidiyor böyle çok merak etmeye başladım...! :) :)

İsrail şimdi korksun bizden...Türk evladı işte şimdi korkulacak duruma gelmeye başladı... :D

Ayrıca Kaan abi, Rusya'da yaşayan biri olarak onlara afet diyosan ben daha fazlasını düşünemiyorum bile.. Bünyem bunu kaldırmaz...:D

Israilin zaten yarisi Rus )))) Ruslarin ikinci vatani mubarek. E birde Arap kaniyla karisinca, acayip guzel kirma bir irk cikmis ortaya. Ama isin kotu yani erkekleride super yakisikli Allah icin. KAdinlarinin tek kotu yani var, oda ileri yaslarda cok kotu buzuluyor vucutlari. Al sana link vereyim, Tel Aviv plajindan goruntuler... Sen karar ver haklimiyim yoksa haksizmiyim ))))
http://squirrel9.hiblogger.net/336800.html

Olur mu Abi ?! Hakan Abi başlattı...Ben Opelim Vadisi yazdım o ''öpelim'' yazdı, kanımıza girdi...Kaan Abi'de yangına körükle gidince böyle oldu...Bence Banlansınlar.. :D
:D kaan da linki yapıştırmış belgesiyle ortaya koymuş gerçekleri :D

:D kaan da linki yapıştırmış belgesiyle ortaya koymuş gerçekleri :D

Bence Israile saldiriyi Tel-Aviv plajlarindan basliyalim)))

Kaan napcaz senle :D Bence artık elindekiLERle yetinmeyi öğren İsraile uzanma :D

bak o zaman akan sular durur işte ,bizi tenzih ederek konusuyorum ama ısın ıcıne o ıs gırdım mı Türklerle kimse basedemez, e arapların da bizden farkı yok gibi maşallah, dediğin gibi katliama oradan başlamak lazım...

Kaan napcaz senle :D Bence artık elindekiLERle yetinmeyi öğren İsraile uzanma :D

Yezo, siteden atilirim diye yazmadim ama tutamiyacam kendimi, herkesin gercekleri bilmesi lazim. Bunca yillik zamparalik hayatimda iki kisiyi unutamam, ikiside ne tesadufse Yahudi idi ))))))))) Allah hakkaten Yahudi irkini bi baska yaratmis )))))))))))

Ayarsızlar,küçük dinamo gibi çalışan kurnaz bir millet ,her yerde lobi oluşturuyorlar,burda bile büyük şirketlerin arkasındaki gizli isimler,hele hele medyasında da parmakları varsa...söylenecekler bizde kalsın.Ama artık konvansiyonel bir çatışma değil ülke üstünlükleri,bir düğme mesafeside bitti,rakımla,rakamla değil masada imza ile bitiriliyor olabildiğince uzun vadede keşke görebilsek olanları sağ salim düşünebilsek,ve biz var ya istesek var ya tekrarlarından kurtulup, ağırlığımızla sağduyu ve zekamızla atalarımızın ruhunu şad etsek.Keskin satranç hamleleri ile bertaraf etsek.Çağrıldığı masada bayrağımız yoksa resmiyeti yoktur diye oturmasaydı keşke,varak altınla kaplı özür dilesede kendine puan toplar bunlar "bak ne kadar uzlaşmacı hala uzatıyorsunuz"lehine çevirir bin özrü.Etini büktükten sonra pardon demenin ne anlamı var.:(
saygılar

Son düzenleme:
Ayarsızlar,küçük dinamo gibi çalışan kurnaz bir millet ,her yerde lobi oluşturuyorlar,burda bile büyük şirketlerin arkasındaki gizli isimler,hele hele medyasında da parmakları varsa...söylenecekler bizde kalsın.Ama artık konvansiyonel bir çatışma değil ülke üstünlükleri,bir düğme mesafeside bitti,rakımla,rakamla değil masada imza ile bitiriliyor olabildiğince uzun vadede keşke görebilsek olanları sağ salim düşünebilsek,ve biz var ya istesek var ya tekrarlarından kurtulup, ağırlığımızla sağduyu ve zekamızla atalarımızın ruhunu şad etsek.Keskin satranç hamleleri ile bertaraf etsek.Çağrıldığı masada bayrağımız yoksa resmiyeti yoktur diye oturmasaydı keşke,varak altınla kaplı özür dilesede kendine puan toplar bunlar "bak ne kadar uzlaşmacı hala uzatıyorsunuz"lehine çevirir bin özrü.Etini büktükten sonra pardon demenin ne anlamı var.:(
saygılar
:alkis::alkis::alkis:

Geri