İsraf etmiyelim...

benim isim insanlarla degil fikirlerle...
gecmiste olanla yasayamayiz diyorsun ama 50 yil-100 yil önceki olayi getirip babasinin günahini cocuguna yüklüyorsun... dedeleri bilmeden (bilmeden diyorum cünkü türklerle savasacaklarini bilmiyorlardi) bizimle savasmis, torunu cezasinimi ceksin...

benim isim irklarla, insanlarla degil, fikirlerle...

evet aynen öyle diyorum çünkü bana dedesini savunuyosun.

benim bildiğim sey ırk yok renk yok insan var insan olan arabistanda tutucak afrikalı aça para ve yemek verecek ben bunu bilirim insan olan ben beratta tutucam memleketimdeki yoksula para ve yemek vericem günüm bunu gerektiriyor.

Yarın çok zengin olursam günde 100 milyarlar kazanırsam insan olan Türkiyede afrikalıya para ve yiyecek verecek.

Benim işimde bu.

bende azken vermeyi sevenlerdenim. cokken herkes verebilir. yigitlik azken vermekte. bu ülke kurtulus savasinda bunu basardi,bu bizim icimizde var...

senin düsüncelerinede saygiliyim...

linkteki fotolar cok ic burkucuydu, sagol hatirlatman icin.

Corsa_N' Alıntı:
yapılacak son iş forumda tartışmak bir araya geliriz konuşuruz msn de konuşuruz sonucta ikimizinde savunduğu seyler pozitif ama sorun şu geçmişte olanla yaşayamayız gelecekte olacağa bakmalıyız ve şu durumda afrikaya yardım edebilecek en yakın ve zengin ülke arabistandır.
Türkiyeye gelince evet çalan kısım dışında kimse Türkiyede 2 sene sonrasının planını yapamıyor.bu refahsa ben daha hiç bişey yazmam.

Ama şunuda belirteyim Türkü de satan araptı toprağınıda satan araptı amerika geldiğinde kanınıda satan araptı (Yanlış anlaşılmasın itham bütün araplara değil konunun muhattabı olan araplaradır sonuçta arap benimde arkadaşlarım var)

Ki araplardan kişisel yardım istemedim afrikalılara yardım etseler ne olur dedim...

helal olsunnn

yazık tek kelimeyle resimlere bakarken içim parçalandı

Allah yardımcıları olsun..

Geri