ispark

baymustang

Organizasyon Sorumlusu
Bilgi Girilmemiş
biliyorsunuz ki ispark değnekçileri kaldırmak adına çıkarttığı şirketle değnekçileri aratıyor bilmem farkıdan mısınız istanbullular. artık yer bulamaz oldum. arabanın içinde bile olsam gelip para istiyor park ettiniz diye ve sonuç ne mi 5 ytl bu zamanda yazık günah. zaten mazot uçmuş ya peki ne yapıcaz

polis park cezası yazıyor bunlarada belediye ceza kessin ,senelerdir sigara içen tiryakinin sigarasını tek kalemde kestinizde bu neidüü belirsiz deynekçilerlemi baş edemiyorsunuz ...

asıl sebepleri düzgün bi hizmet değnekçilerden kurtulmak idi. şimdi bunlar başımaza değnekçi oldu

Isparkin Kendisi Saten Deynekçi Ne Farki Varki

şimdi belediye oldu değnekçi:)

yakup abi nin dediğine aynen katılıorum..siz bide esas o günlük 7 ytl park parası çıktıında görün arkadaşlar..

ne ollucak bu memleketın halı ?

isyan, ayaklanma. uygulanması zor gıbı ya. kim oder 7 ytl park parasını. bizim 2 tane evimiz var bir orda oluyoruz bir burda. ikisinede 7 şerden 14 lira mı odeyecegız. çok komik. ayrıca bu isparklardan kaçarsan ceza kestirme yetkileri varmı. yani ben park ettim. adam parasını istedi. ve kaale almadım devam ettim adam peşimden koştu etti. odemedim kaldı orda. ceza yetkisi varmı???

çok cüzzi olmalıki fiyat cazip olsun. sokaktan para mı alınır. 1 lira 2 lira olacakki, insanlar düşünmesin bıraksın. şer*fs*zler

ya adamlar laftan anlamıyor bugün arabanın içindeyim babam bankaya kadar gitti bi baktım adam birşeyler yazıyor bende dedimki bak arkadaş seninle samimi olmak istemiyorum uzaklaş dedim başladı adam laf atmaya fiyat listesine baktım ki 2 saat içinde 5 ytl sonra 3er ytl eklenir her saate olmaz ki böylede

Geri