ispark

gititğiniz semtlerde boş olabilecek sokaklar keşfedip aracınızı gideceğiniz yerden belki 100 m uzağa parkedip.otopark ücretinden kurtulabilirsiniz..başka çözümü yok..zaferin taktiğide güzel :)...nerdeyse hiç otopark parası vermiyorum diyebilirim istanbulda

Artık bıktım otopark parası vermekten yakın mesafelerde kurtuluşu takside buldum hem yakıtım cebimde kalıyor hem alkol kontrolü derdim olmuyor.Degnekçilerden tek farkları üstlerinde yıkafet olması bide traş olma zorunlulugu başkada bişey yok..
İşim geregi sürekli karaköye gidiyorum ve gitmeden malzeme aldıgım yere telefon ediyorum hazırla geliyorum diye yani yapmama gereken tek şey arabadan inip 20 adım atıp poşedi almak ama malesef polis oluğu için genelde duramıyorum park görevlilerine para istiyor özellikle ramazan ayında sigararasız günlerde çok can sıkıcı olabiliyor..

yok daha isparka para verdiğimi hatırlamıyorum bigün bıraktım caddeye gelmiş yazmış tekrar geldim bindim geldi camı açtım dedim hayırdır dedi 5 lira önümde boştu benden isparka para işlemez diyip sıka sıka uzaklaştım öleece bakakaldı :D

otopark mafyalığını artık belediyeler yapıyor...

safranboluda var ama orda ücretler gayet iyi saati 1 tl 15 dakıka ücretsiz :) babamın calıstığ dükkanın onune park etmıstım bır gun arabaı 20 dakıka olmus adam yapıstırmış kağıdı bende dedımkı bu dukkanın bu araba dıyınce adam ozur dılerım dedı aldı yanı safranboluda olay gayet ıyı ama ıstanbulda sanırsam taşeron firmalara verıldı onlarda suyunu cıkarttılar ıyıce ısın...

evet küçük şehirlerde çok ucuz. aytekinin dediği gibi bende çoğu yerde arabayı 100 m de olsa biyer bulup koyuyorum corsa ufacık zaten mutlaka dar bi yer çıkıyo. 4 5 manevrada işlem tamam:) eminönü vs yerlerede tekzen otoparkı(onlarda uyandı süre kısıtlaması var) alışveriş merkezi otoparkları (içeri girip kasadan 10 15 tl alışveriş fişi bulursanız beleş ) na aracı bırakıp metro tranvay vs kullanıyorum. hem daha çabuk oluyo hem daha rahat:)

Malum memleketin çivisi çıkmış. Kısa süreli parkta arabayı çekip 5 dakika sonra geri döndüğünüzde kendini bilmez polislerin yazdığı cezaları görmektense veya dönce 2 saat arabam hangi otoparka çekilmiş arayışına girmektense is park'a para vermek daha güzel. Çok kişi doğduğu büyüdüğü bu ülkede bu tip durumlarda para veriyorum diye üzülür nasıl olur alışmaz üzülür anlamam tc de yaşıyorsun mutlka haksız yere para vericeksin bundan kaçış yok. ya deynekcisi çöker ya mafyası yada bakar iş güzel devlet kamu gücünü kullanır çöker voleyi vurur üstüne birde yabancı şirketlere özelleştirir. İşiniz kısa ise arabadan inerken 0-15 dk arası geliyorum dediğinizde sıkıntı yok. Bu arada konu 1. yaşını kutlamış.

evet 1 yaşını kutladı :)

ilk hortlatanda ben olmuşum:) konu kemal sunal filmi gibi hala değişen bir şey olmamış memlekette demekki:) ilerde belki çocuklarımız bile bu konuya yorum yazar:)

evet küçük şehirlerde çok ucuz. aytekinin dediği gibi bende çoğu yerde arabayı 100 m de olsa biyer bulup koyuyorum corsa ufacık zaten mutlaka dar bi yer çıkıyo. 4 5 manevrada işlem tamam:) eminönü vs yerlerede tekzen otoparkı(onlarda uyandı süre kısıtlaması var) alışveriş merkezi otoparkları (içeri girip kasadan 10 15 tl alışveriş fişi bulursanız beleş ) na aracı bırakıp metro tranvay vs kullanıyorum. hem daha çabuk oluyo hem daha rahat:)
kesinlikle katılıyorum hatta fethiyede 50 kuruştu geçen sene :D tekzen olayıda aynen öle arabayı oraya bırakıp metroyla devam ediliodu ama bu sefer süreli oldu ispark koydular orayada ona park et devam et yapmak zorunda kalınıyor:D bide bakırköye gidince malum yer bulmak imkansız ara sokaklardada yok bu durumda carouselin otoparkına giriyorum alışveriş yapanlara 3 saat boyunca otopark ücretsiz çıkarken migrostanda bi su alıp fişi işletip çıkıyorum:D

Geri