ispark

milletede iyilik yaramıyo yani adamlar dağdan gelen ayıların size posta koyarak zorla aldığı paradan kurtarıyo istanbulun en işlek yerlerine arabanızı çekiceksiniz ondan sonrada ne bu park parası oldu en azından biliyosunuzki arabanız sağlamda elinizde makbuz war muhatabınız war ve çoğu yerde ispark ciwarındaki otoparklardan daha ucuz bunuda kabul edin

milletede iyilik yaramıyo yani adamlar dağdan gelen ayıların size posta koyarak zorla aldığı paradan kurtarıyo istanbulun en işlek yerlerine arabanızı çekiceksiniz ondan sonrada ne bu park parası oldu en azından biliyosunuzki arabanız sağlamda elinizde makbuz war muhatabınız war ve çoğu yerde ispark ciwarındaki otoparklardan daha ucuz bunuda kabul edin

Arabamızı rahatça parkedebileceğimiz herhangibir yer için ipsip sapsız bir admaın bizden para istemesini engellemek için o adamı ekarte edip onun yerini mi almaktır devletin ypaması gereken yoksa o adamların bizden para istemesini engelleyip o park yapılan yerlerin eğer yasaksa tabela ile işaretlendirilip belli etmesi ve park etmenin trafik için olumsuz etken olmayacağı yerleri de halkın iradesine mi sunmaktır?

İzmit ve gebzeninde merkezi yerlerinde bu tür uygulama var..Hatta istanbulda yokken oralarda vardı,bir kaç büyükşehirde daha var bildiğim kadarıyla..Ama fiyat çok farklı sanırım 1 saate kadar 2 veya 3 ytl olacak..Ama akşam belli bir saatten sonra ücretsiz..Geçenlerde amerikan hastanesine gittim nişantaşına,gündüz önü ispark gece deynekçi park değişen bişey yok yine..Versen bir dert vermesen şirket arabası oda ayrı bir dert..

Bize iyilikmi oluyor şimdi bu. Benim evimin önünü bile, rant kapısına ceviriyorlar, ben aracımı evimin önüne bile koyamıyorum. İyilik bu mu oluyor.!

Arkadaşlar şöyle bir araştırın işpark iktar partisinin kuruluşu benim bulunduğum ildede parka iş park bakıyor ve park halinde hemen geliyorlar ne kadar duracaksınız ver parayı

isparkın kurulma amacı vardı bizde güzel dedik ama amacının dışında çalışıyor şimdi

bazıları için konuşuorum ayılar aynı kaldı sadece yüzler değişti.kahve alıp gelcem diorum 4lüleri yakmışım zaten.adam bana ver 5ytl al kahweyi dio.kim ne derse desin adam ewinin önüne parketmeye çalışırken bile para istemeye çalışırsa her gün her gün.bunun adı haraçtır...

ben hiç vermedim arabanın içindeyken. parketmiyorumki içindeyim diyorum park edene yol veriyorum. uyuz oluyolar ama bişii yapamıyolar... şirinevlerde de bi kaç kere ödemeden kaçtım:) cezası falan yok. yakalarlarsa veririsin:) sana denk gelmiş:(

horttlatmışız:)

Son düzenleme:
çoğu yerde 15 dk lıgına bişey demiyorlar. mesela hemen 5 dk bişey bırakıp gideceğim dediğinizde tamam ama 10 yı gecerse başlatırım süreyi alırım paranı diyorlar.
elbette bu durumda oradaki görevlinin insiyatifinde..

Geri