Islık sesi

godek1978

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracım 2011 model opal astra cdtı.araç şu anda 12.000 de.araçtan ıslık sesine benzer ses geliyorr.bu normal mi acaba

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Az çok bellimi nereden geldiği.

Sanki frene basınca geliyo inşallah turbodan gelmiyodur.aracımı hiçbir zaman 20-30 saniye rolentide çalışmadan stop etmiyorum turbonun sağlığı için

Rulmanlara göz atmakta fayda var. Frenlerden olsa bazen Taş toz kaçıyor kısa süre ses yapar. Yada balata bitmiştir disk e sürter oda ıslıktan ziyade metal sürtünme sesi çıkar.

Araçta bi sorun olsa özelliklede turboda ,arıza lambası yanmaz mı acaba yoksa be mi çok fazla pimpirikleniyorum anlamadım.ayrıca ilginize teşekkürler

Yeni modellerde balatalarda bitime yakın sensör var uyarı için. Elektronik bi aksam olsa arıza ışığı yanar elbet ama bir çok mekanik arıza durumunda bu durum söz konusu degil.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:54 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:48 ----------

Turbo Selenoid valf de ıslık sesi yapar. Aklıma gelmişken. :)

ses turbodan geliyor ıslık öttürmeyen cdti görmedim ben:)

Manifold veya turbo olma ihtimali var

Islıksa turbo. geçmiş olsun. Turboyu bakımla kurtarabilirsin

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bugün servise bakıma gittim Arkadaşlar sesi sordum turboyla alakası olmadığını söylediler.frene basınca çıkan bir ses olduğunu ve önemsiz olduğunu söylediler.eğer turbo olsaydı uyarı vereceğini ve çekiş sorunu olacağını belirttiler.araçta en ufak çekiş sorunu yok .5.viteste çamlıbeli çıktı.çok şükür

Geri