Arkadaşlar Merhaba ;
Arabayı aldıgımdan beri beni sinir eden bir konuya bugun son verdim.el yapımı torpido aydınlatması yaptık.Gereken Malzemeler Şerit led,Switch,Kablo Ve Birazda El Yatkınlığı
.Torpidoyu sökmek çok Basit kapagın içinde 2 Vida ve dışarda hemen torpidonun altında 2 vida var.vidaları soktukten sonra torpidoyu kendize dogru çekin çok kolay gelecektir.Aldıgımız switch 2 şekilde çalışmaktadır.switche basıldıgında yada switch serbest bırakıldıgında devreyi tamamlamaktadır.biz burada dügme serbest kaldıgı zaman devreyi tamamlasın istedigimiz için lede giden artı kablosunu kesip switchin başındaki ve sonundaki ayaga lehimledik eksi tarafına dokunmuyoruz.torpidonun üstünden kablonun geçeceği kadar bir delik açıyoruz sonra kabloyu şerit lede lehimleyip kabloyu delikten dışarı alıyoruz.Öncelikle bu işlemi yapın switchi sonra lehimleyiniz boyle daha kolay olur ve kabloda fazla ek olmaz.sonrada resimlerdeki gibi torpidonun ayagına gelcek şekilde sıcak silikon vasıtasıyla tutturuyoruz.elektriğinide teybin arkasındaki parkları yakınca teybe aydınlatma veren kablodan aldım.eksiyide gene teybin eksisinden aldım.parklar yanıkken torpido açınca ışık yanıyor.Siz isterseniz iç aydınlatmayada baglayabilirsiniz o zaman switchle ugraşmassınız.Opelin Yaptıgı Bir Ayıbıda boylece aşmış bulunuyoruz 
buyrun resimler;
Arabayı aldıgımdan beri beni sinir eden bir konuya bugun son verdim.el yapımı torpido aydınlatması yaptık.Gereken Malzemeler Şerit led,Switch,Kablo Ve Birazda El Yatkınlığı

Moderatör tarafında düzenlendi: