Arkadaşlar bugün arabayı çalıştırıp 600-700 metre kadar ilerledim yolda ışıklarda durdum yeşilin yanmasını bekliyordum klimada açıktı sonra bi baktım klima aniden durdu tekrar devreye sokmak için klimayla biraz uğraştım ama çalışmadı ben klimayla uğraşırken yeşil yandı vitesi 1 e alıp kalkayım dedim baktım araba gitmiyor meğer stop etmiş ama farkında değilim 011zaa sonra hemen arabayı çalıştırıp hareket ettim
Motor neden kendiliğinden stop etti anlamadım üstelik stop ettiğini hissetmedim bile
En son dün akşam birşey dikkatimi çekti aracın anahtarını takıp 1. kademeye çevirdiğim anda çok hızlı bi şekilde saliseler içinde göstergede anahtar ve yarım otomobil şekli olan bi ışık yanıp hemen sönüyor (sürekli yanıp sönmüyor ve farkmek için göstergeye çok dikkat etmek gerekiyor karanlıkta daha iyi farkediliyor)
Acaba immobilizer arızalı olabilirmi? servise gideceğim ama çok uzak
Motor neden kendiliğinden stop etti anlamadım üstelik stop ettiğini hissetmedim bile
En son dün akşam birşey dikkatimi çekti aracın anahtarını takıp 1. kademeye çevirdiğim anda çok hızlı bi şekilde saliseler içinde göstergede anahtar ve yarım otomobil şekli olan bi ışık yanıp hemen sönüyor (sürekli yanıp sönmüyor ve farkmek için göstergeye çok dikkat etmek gerekiyor karanlıkta daha iyi farkediliyor)
Acaba immobilizer arızalı olabilirmi? servise gideceğim ama çok uzak