ışıklara bişeyler oldu

arastgeldi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar ustalar ve arkadaşlar.. geçenlerde farkettim de sağ-sol sinyali veya dörtlüleri açınca yol bilgisayarı ekranı kadranların ışığı da ritmik olarak zayıflayıp güçleniyor.akünün voltajını ölçtürdüm normaldi (aküyü alalı 1 yıldan biraz fazla oldu.). acaba bi yerlerde kısadevre falan mı oluşuyor? daha önceleri yoktu böyle bişey..

ampüllerin karrama yapmış olabilir..aydınlatma tam olmuyordur..zaten az aydınlatan ampül volataj düşüklğünde dahada solar

aküyü kaç amper aldın düşük amperliyse çekmiyo olabilir yüklenince yeterli akımı veremiyor dörtlüler arka cam rezistansı gibi sitemler çok akım çeker akünün voltajıyla alakası yok

walla akünün amperini bilmiyorum ama elektrikçiye gidecem yarın.önceden olmuyordu böyle bişey bence de aküyle alakası yok ama bilmiyorum bi baktıracaz artık.

bende vectrada orta gösterge titreme ve solukluk yapıyordu araçta 55 amper orjinal aküsü duruyordu 60 amper akü aldım sorunum kaldımı bu arada fiyatlar 100 civarında

selamlar ustalar ve arkadaşlar.. geçenlerde farkettim de sağ-sol sinyali veya dörtlüleri açınca yol bilgisayarı ekranı kadranların ışığı da ritmik olarak zayıflayıp güçleniyor.akünün voltajını ölçtürdüm normaldi (aküyü alalı 1 yıldan biraz fazla oldu.). acaba bi yerlerde kısadevre falan mı oluşuyor? daha önceleri yoktu böyle bişey..
Normal arkadaşım.Ben aküyü 1 ay önce değiştirdim(mutlu 72 amp) hala aynı kırpışmayı yapıyor.Servis normal dedi.

araç çalışmıyorken bu anlattıkların oluyorsa bence normal eğer motor çalışırken oluyor diyorsan şarj dinamosuna bi baktır kömürleri diyotları eskimiş olabilir.

gerçi unuttuğumuz birşey var arkadaşlar soğukta akünün amperi düşer akünün ideal çalışma sıcaklığı 7 ile 28 derece arası olarak yazıyor kitapçığında

şarj dinomasını kontrol ettirin tam iyi şarj etmiyor olabilir

şimdik arkadaşım sorun aküden olabilir eğer akü bitiyse iç göstergelerde bayılma olur ama şöle bir yanlışlık var bizim türk milleti elektrikçiye gitim ölçtürdüm abi akü sağlam yav aarkadaşım nereye sağlam ölü akü kontağı cevirdin sanayi yada oto elektrik çisi evinin dibinde deyil demi en az 20 km gidiyon hadi 10 km git ee araç o aküyü şarj etmıyor muu elektrik çide amperlere bakıp sağlam abi sorun yok diyecekkk şarj dinamosounda sorun yoktur bana kalırsa akü 72 a al birşey kalmaz

Geri