ısı ve ses yalıtımı

fırat ısık

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bu araba ıcınde gurultu artmaya basladı ve ben bı karar verdım ses yalıtımı yapdırcam acab ızmırde bu ısı yapan dosemecı olssun veya bı fırma olsun yapan yer varmıdır adresını verırsenız bı fıyat almak ıstyorum

evet arkadsla ryardımlarınızı beklıyorum

Fırat piyasada araç içi izolasyonu için kullanılan ucuz malzemeler genellikle kalın, dolayısı ile de hacimli ve kaba oluyor, ince ama iş gören malzemeler de biraz pahalı (würth'ten 1,5 metre karelik ses ve ısı için bir ürün aldım 140 TL :( ). Bugün sanayide aracı söküp toplamaya bile anlamsız rakamlar isteniyor bir de buna kaliteli malzemeyi ilave edersek valla yanarız. Araç dışı (alt ve çamurluk içleri için) yalıtım yaptıracaksan zibarth tarzı firmalar iyi iş çıkarıyorlar.

abı ben bı fıyat sorucamda mesa zıbert olur 3m olur ızmırde bu fırmalardan var acaba hangısı yapıyor bu ıslemı

Ziebart'ın kalitesi iyidir ama fiyatı biraz can yakar. Şu an 500 TL civarı ilk uygulama ücreti var, her sene de 70 TL lik uygulama yaptırırsan ömür boyu garanti veriyorlar. MTV yi Finansbank'tan yatırırsan kampanyası var.

Bende Busıralar taktım ses yalıtımı icin sıvadım kollarını gecen pazar 5 saat uğraştım bagajı kapkadım gercekten cok fark ediyor bence cok paralar vermene gerek kalmıyor inşaatlar icin kullanılan ürünlerden kullana bilirsin ben öyle yapıyorum sanayi tipi fön makinası ile iyice ısıtıp yapıstırıyorum aracın sadece halı dösemesini sökmek sıkıntı oluyor gerisi kolay resimleri cektim ama cep telefonun kablosunu bulamıyorum o yüzden yükleyemedim metre karesini 15 liradan aldım benim aracım icin her yerini yalıtmak icin 10 metre kare yetiyor

Düşünenler için bu ürün şu anda praktiker mağazalarında satılıyor. Kendinden yapışkanlı, 3 mm kalınlığında, 75 mm eninde ve tam 75 metre uzunluğunda, fiyatı da 17 TL.

grnt006ee.jpg

grnt005x.jpg

fiyat iyi :) bende daha yarım kutu Dynamat var ama ufak tefek plastik aksam için boşuna harcamamış olurum, gidip bir inceleyeyim :)

Son düzenleme:
savas abı kalıtesı nasıl bu mazemenın

sercan abı bu ses yalıtım ısını ustamla konusdum dedı gel dukkana yapalım onda mahzemelrı varmıs bı konusayım dıyorum ama sen fotoları yuklesen cok ıyı olur

Geri