iş yeri açmak için kredi ile ilgili bi sorum var?

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar babam iş yeri açmak istiyor biraz geç kalmış olsada... babam 25 senelik gözlükçü kendi diplomasıda var su anda emekli maaşıda baglandı kredi çekip iş yeri açmak istiyoruz şöle 35 40 bın lıra cıvarı kredi işimizi şu anda görebilecek... biraz araştırdım ama leasing dir bi ton seyler yazıyor iş yeri açmak için devletin vergidi bi kredi var mı yada bankaların verdiği düşük faizli 6 ay geri ödemesiz krediler oluyor ya onlar gibi bişi cok iyi olur.. bilenler yardımcı olursa cok t.ederim

kredı hakkında pek bilgim yok ama abi akıl vermek ve işinize karışmak gibi olmasın,benım sadece bir önerım var.bence bu piyasada ÖZELLIKLE KREDIyle bir iş düşünmeyın derım.gercekten piyasa çok kötü.teğet geçmedı komple girdi herkese:D

şu anda böle bir yatırım çok riskli biraz daha bekleyin ...bence

kredı hakkında pek bilgim yok ama abi akıl vermek ve işinize karışmak gibi olmasın,benım sadece bir önerım var.bence bu piyasada ÖZELLIKLE KREDIyle bir iş düşünmeyın derım.gercekten piyasa çok kötü.teğet geçmedı komple girdi herkese:D

abi bende arkadaşa katıylıyorum ne teğeti herkese komple girdi yani :D

Valiliğe bi sorun isterseniz işyeri açmak için şu anda devletin verdiği krediler var esnafa yönelik valiliklerden form dolduruyorsunuz..

Valiliğe bi sorun isterseniz işyeri açmak için şu anda devletin verdiği krediler var esnafa yönelik valiliklerden form dolduruyorsunuz..
bende onu sormustum zaten devletın verdıgı kredıler oluyormuş demek valilige başvuru yapıyoruz ben onu yarın bı araştırayım t.ederım verdıgın bılgı ıçın..
dıger arkadslarımada teşekkür ederım ama sunuda unutmamak lazım krızden zengın olanda cok oldu... tamam su anda kotu bi dönemdeyız hemde hıc olmadıgımız kadar ben zaten araştırma ıçersindeyim şu anda bakalım hersey kısmet...

Devletin verdiği kredilerin 1 nolu başvru noktası Halk Bankasıdır. Kosgeb v.b. kurumların verdiği tüm avantajlı kredilerin ana dağıtım noktası Halk bankasıdır, ancak Halkbank sadece vezne görevi görür. KRedinin onaylanması için türk işi yollara başvurmak gerekir. Varsa milletvekili bakan bu işi kolaylaştırmak adına çok işe yarar. Oraya vereceğiniz faizin yerine bazı arkadaşlara harçlık vermenizde gerekebilir.
Bunun dışında kredi almak istiyorsanız hiç uğraşmayın, şu anda devlet memuru ya da emekliler dışında hiç kimseye bankalar kredi vermiyor. Arsa ev dükkan ipoteği bile kabul etmiyorlar. Bilginize.

Baban emekli oldum sıkılıyorum kazanmak çok önemli değil düşüncesindeyse iş yapsın. Piyasada para babası diye gösterilenler bile çok fena sıkıntı da. kredi ye bağımlı işlerin sonu bu aralar sıkıntı.

bu piyasada işyerimi açılır elinizdeki 35*40 lirayı yer bitirir bankaya borçlandığınızla kalırsınız.kriz önce teğet geçti şimdi sürtecek sonra komple...

Geri