Iş ve işçi talepleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet sadece araba değil her alanda birbirimize yardımcı olmalıyız

bey ler ben parfüm cüyüm ben binim konyada yardım cı olabilecegim bi bayanlar olur bayanlar arasın da parfüm satım karını kendine kalır bay bayan farketmez tane de 75 kr kazanır

yokmu kimse

güzel fikir
1.5 ay kadar işsiz kaldım allah kimseye göstermesin

güzel fikir
1.5 ay kadar işsiz kaldım allah kimseye göstermesin
aynen alla koruzun konyalı olan va da konyaya gelen giden varsa veriyim parfümleri tanede 75 kr kazanır ben kendime bişey bırakmıyom okanu da enim olun

entresan hiç ilgi yokk

nasıl ilgi olsun Hüseyin bey, kriz ortamında hiç iş olanağı yok. Herkes iş arıyor, varsa malını mülkünü satıyor.

Herkes iş güç sahibi geçimini sağlıyor,kişi başı milli gelir 9500 $ kimse işaramıyor,boş yere millete iş bulacağım diye çırpınmayın,çünki kimse iş aramıyor.......Tabi ki yerseniz....

ben adapazarı'nda bir fabrikada çalışıyorum ilginçtir ama yeni bir fabrika yeri daha aldık bu kriz ortamında orayada epey bir makine aldık (üzücü ama batan bir firmanın makineleri) şimdi benim vasıflı, vasıfsız farketmez (vasıflı olan plastik işinden anlasın) 15-20 kişi eleman ihtiyacım var 1 ay içersinde net rakam çıkar adapazarı merkezden düşünenler pm yoluyla ulaşsınlar bir mülakat yapalım inşallah hayırlısı olur.

Geri