İs park tehsilatlara icra yolu ile başlamak üzere.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
borç sorgulama açılmıyor, başka linki var mı??

Bu ne yahu, nerden çıktı şimdi bu uygulama.

bende bugun bıraktım ama gorevlıyı bekledım bekledım gelmedi. benimde sınavım vardı. ne olacak sımdı ceza mı odeyecegız.!
Hadi adam benim girişimde gelmedi. ben gittim geldi ve fişi kesti. ben çıktığımda da yoktu. ben çıktıktan sonra belki 2 saat sonra çıkış dıye gosterdı. boyle olmaz. boyle sıstem olmaz olsun nefret ediyorum.

Son düzenleme:
Dobloda 4 lira gözüküyor ne saçma iş tarih belli değil bişey belli değil. İspatı yok birşeyi yok saçmalık.

Belediyenin b.k yemesi ! Uyuz herifler..

borcum çıkmadıı:))) ama hosuma gitti randevu alınca park yerinizi bile ayarlayıolarmıs daha ne istiyosunuz:D

iki farklı telefon numarası ile görüştüm.
0212 274 20 20 ve 0216 632 30 50
tarihlerini telefonla sorgulayabiliyorsunuz.
benden öncekine ait olduğunu noter satış gününe bakarak anlamak mümkün ama adam bana imkanın varsa eski sahibini ara ve ödemesini iste dedi. bende benden öncesi için ben neden uğraşayım dedim, doğru ama ne olur ne olmaz dedi... saçmalama dedim ve kapattım telefonu. şirketin avukatına danıştım hiç birşey olmaz dedi. ama icra ya başlayacakları doğruymuş...

benim evin önünde ispark var ben ne yapıcam evimin önüne parkedemiyormuyum..???:confused:
nolcak şimdi 53 lira çıktı benimde...:mad:

yasal değnekçiler malesef...
eskiden polis hatalı parktan ceza yazardı,
şimdi oralar hatalı park sayılmıyor ama parası da peşin veriliyor...

Bende sorguladım ve 3 araçtan 2 sine 5tl ve 2tl lik borç çıktı, telefonda görüştüm ne zaman kesildiğini göremiyoruz diyorlar, malesef yine yolacak yer bulunmuş, gittim deniz bank a yatırdım.

Geri