Arkadaşım,
Herşeyden önce bir mesaj atıp aynı gün içinde kimse yardımcı olamıyor mu diye sitemde bulunman garip olmuş, neticede yardımcı olabilecek olan varsa illa ki olur, ama iş bulmak öyle ha deyince olan birşey değil.
İmla konusuna gelince, diğer mesajlarında da aynı yazım şeklini kullanıyorsun, ben seni tanımıyorum ve senin hakkında edindiğim ilk intiba yazdıklarınla oluşuyor. Bu şekilde yazı yazmakta olan birisini işe almakta veya birisine refere etmekte iki kere düşünürüm. Senin hakkında ilk edindiğim düşünce bu, dolayısıyla biraz daha kendini ne şekilde sunduğuna dikkat etmelisin.
İkincisi özelliklerinden hiçbir şey anlayamıyorum, bilgisayarım çooook iyi demişsin, nesi iyi açıklamamışsın. hangi programları kullanabiliyorsun (MS Office, Auto cad vs.)? Sertifikalarım var demişsin ne sertifikası olduğu belli değil. Az da olsa grafikerim demişsin, bu ne demek? Grafikerliğin azı çoğu nasıl oluyor? Satış danışmanlığı yapıyorum diyordun, hangi alanda çalıştığın belli değil. Araba mı satıyorsun, tekstil mi, jeneratör mü? Hepsinden önemlisi ne tür bir iş aradığını belirtmemişsin, ben sana ofis boyluk mu bakacağım, grafikerlik mi, satış danışmanlığı mı?
İnsanların duygusuzluğundan bıktım demişsin (en azından ben böyle anladım) öncelikle profesyonel hayatta duyguların yeri olmadığını öğrenmelisin, bundan sonra bulacağın işte de seni pamuklara sarıp sevgiye boğmayacaklarından emin olabilirsin. Sen işini en iyi şekilde yapıp gerekli saygıyı gösterip sana da gerekli saygıyı göstermelerinden başka birşey beklememelisin.
Bu şekilde daha açıklayıcı bir mesaj gönderirsen belki dhaa fazla yardımcı olabilecek birilerini bulabilirsin.
Şimdiden kolay gelsin, Allah gönlüne göre versin.
Güzel bir açıklama olmuş sonuna kadar katılıyorum.