iş arıyorum arkadaslar

Yani sizde 4 yıla tamamlıyorsunuz.Peki bunun için dgs ye mi girdiniz?Nasıl yürüyor bu işler beni bi bilgilendirirseniz çok sevinirim..

mezun oldunmu dgs ye girmene gerek yok diplomanı alıp acıköğretim bürosunun yolunu tut pazarlama bölümü hazırlık okumadan direk işletme ve iktisata kayıt yaptıra biliyor direk 3 ten baslıyosun

Başka bölüm istersem olayın rengimi değişiyo?Çünkü dediğim gibi ya dış ticaret ya lojistik istiyorum gerçi diğer seçeneklerede adam akıllı bakmak lazım

baska bölüm secersen hazırlık okursun diye bilyorum sen yine arastır

baska bölüm secersen hazırlık okursun diye bilyorum sen yine arastır

Hazırlık okumak benim için dert değilde başka bölüm seçersemde aynı şekilde sınavsız açık öğretimin yolunu tutabilirmiyim?

Hazırlık okumak benim için dert değilde başka bölüm seçersemde aynı şekilde sınavsız açık öğretimin yolunu tutabilirmiyim?

evet sınavsız olarak gecebilirsin ;)

evet sınavsız olarak gecebilirsin ;)

Çok teşekkür ederim..

sevgı opelcı arkadaslar iş arıyorum su ankı ısınden hıc mnemnun değılım cevrenızde eleman ıhtıyacı olan varsa tlf 05376459137
endustırı meslek lısesı mezunuyum elektırık bolumu
unıversıteye devam edıyorum altan kalan derslerım var (otomotıv)bolumunu okuyorum
hemo dıyazlız sertıfıkam var (teknıksıyen olarak gecıyor)
b sınıfı eğlkıyetım var 2007 yılında aldım

ıse cok ıhtıyacım var arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum bu yazı yazarken bıle utanarak yazıyorum kusuruma bakmay

Asıl konuyu dağıttığım için orjinal mesajı öne çekiyorum..

fırat elektrik teknisenim demişsin
elektrik işlerinden (bakım tamir onarın tarzı ) anlıyormusun
okul okudugundan dolay
calısma saatlerin neler
özleden yada burdan yazsana
elemana ihtiyacım var görüşelim olmaz
saatlerin önemli benim için ama

Geri