iş arıyorum arkadaslar

işimdem utanmıyorum tek nedenı 625 mılyon para verıyolar benım calısdığı fabrıka ağır ıs makınaları dıye gecıyor yapdığım ısle aldığım parayı hıc karsılamıyo yani benı tatmın etmıyor fabrıkadar 8 senelık 10 senelık calısan abılerımız var aldıkları maas 830 mılyon arkadaslar subatın 8 yada 10 nunda maas cekcem bakalım nekadar para yatırcaklar cok merak edıyorum en azından 750 mılyon para vermelrı lazım
zaten bızım fabrıkaya gelen adamlar durmuyor arkadaslar benım mesleğım torna değil gercekden cok kafamı bozuyolar bırısının canını yakmakda ıstemıyorum fabrıka ısı bana gore değıl

bundan sonra calısdığım yer 500 mılyon versın ama huzurum olsun ben bu ısıtıyorum bazı fabrıkalar calısanlar toz yutar ben makınayağı bor yağ yutuyorum nefes alıp verdığımde makına yağı okadar tenıme ıslemıskı cıkmıyor

patronlar para yok dıyor ama altındakı arabaların en azından 150 mılyarlık arabaları var onu bırakın para gene yokdıyolar hergun makına gelıyor 1 tırılyonluk makınar gelıyor hadı onuda gecdım bızım yapdımız parcaların tanesı 300 mılyon aylık sadece bırtne parca urettımımız 1628 adet sadece bır parcadan bızım fabrıkada 200 adetı gecık par uretılıyor bu adamların aylık kazancı bana gore 3 4 tırılyon

bunu anlatmamın sebebı su calısdığım yerde ıscılerıne bakmıyolar ıs ayakkabım var supor ayakkabı ve eskı patron soruıyo nıye ıs ayakakbısıyla gelıyon vbende dım ayakkakbı verdınde gıymedıkmı ve ogıydım ayakkabı parcalandı ve hala dağa onu gıyecem

neyse arkadaslar nasıp se olur yapacak bısey yok buişler boyle gelır boyle gıder

tarık abı bakdım ama ıstedığı nıtelı bende yok ben meslek lısesı elektırık bolumnu okudum unıversıtede otomotıf okuyorum

İnşallah istediğin gibi bir iş bulursun kardeşim.Allah yardımcın olsun.

arkadaslar ıs arıyorum cevrenızde eleman ıhtıyacı olan tanıdıklarınız varmı bana yardımcı olabılırmısınız işe cok ıhtıyacım var

arkadaslar caevr-enızde eleman ıhtıyacı olan yada calısdınız yerde elemana ıhtıyacı olan lar varmı ıse gercekden ıhtıyacım yardımölarınızı beklıyorum

güzel bi konu bende 3 aydan beri iş arıyorum pazarlama bölümü bitirdim 2 senelik tecrübem var ama bulamıyorum kariyer net gibi bir sürü siteye toplam 430 tane basvuru yaptım ama bir cevap cıkmadı 10 aylık kızım var sigortamda bitti kara kara düşünüyorum ...:(

Bende pazarlama bölümünü bitircem bu sene ama dış ticaret yada lojistik bölümüne geçiş yapcam 4 yıla tamamlicam..2senelik pazarlamayla bişey olmuyo sanırım..Siz nerede okudunuz pazarlamayı_?

İzmir gaziemir serbest bölgede ege endüstri var 1-2 gün kadar önce eleman alınacağını duymuştum.

Şirket sağlam bir şirket Bayraktar holdingin şirketi. Sendikalı filan. Bende aynı mensupta olan ege frende çalışıyorum. İlk işe başlama olarak en az 800-900 civarı alırsın. İsterseniz bir başvurun derim.

ben pazarlamayı adnan menderes universitesinde okudum üstüne acıktan işletme bitircem bu son sene ama bi yerde tanıdığın olmadan bi yerlere gelmen sans

Geri