iş arıyorum arkadaslar

Fırat selam neler arıyosun işyerinde şuanki iş yerindeki sıkıntılar neler mesleği mi sevmiyorsun şu internetteki kariyer sitelerine bir başvursana

Allah yardımcın olsun kardeşim,
Allah c.c. bi kapıyı kapatırsa diğerini açar inşaallah kalbini ferah tut.

insallah en yakin zamanda gonlunuzce is bulursunuz... turkiyede cok zor insanin kendine gore rahat bi is bulmasi ama bu sizde moral kaybi yaratmasin... hayatta okadar kotu acilar varki tabikide sizlerde biliyosunuzdur sadece kafaniza fazla takmadan elinizden geleni yapin

Fırat bu işin utanması olmaz kardeşim..Forumdan Deniz_Serdar nickli arkadaşımızla bağlantıya geç o yardımcı olabilir..Bende pazarlama okuyorum tek dersim kaldı onuda vereyim arkadaşla bağlantıya geçip yardım isticem bakalım bana göre bişeyler varmı..

Güzel memleketimdeki en buyuk sorun, biz gençlerin iş bulamaması ister üni mezunu olsun ister olmasın.. Saçma sapan meseleler peşinde kafa yoracaklarına şu sıkıntımıza kafa yorsalar, bir oturup düşünseler.. Allah hayırlı kapılar açsın kardeşim, inş en kısa zamanda kendine uygun bir iş bulabilirsin.

benden sana abı tavsıyesıı egerkı isını begenmıyorsan ıs bulana kadar calıs derım ıs buldugun zmaanda o ısı bırakırsın en azından bır anda bıraktınmı bosta gezmezsın elıne yıne para gelır
calısmak ve ıs aramak ayıp deyıldır

çalışırken iş bulunur ama çalışmazken hiç iş bulunmuyor.... iş aramak ayıp değil allah gönlüne göre versin...

çalışırken iş bulunur ama çalışmazken hiç iş bulunmuyor.... iş aramak ayıp değil allah gönlüne göre versin...
aynen bende sevesemde gıdıyorum mecbur sıgortamız yatıyor en azından dışarda ıs kovalıyoruziş aramak ayıp degıl kardesım ınsallah hayırlısı olur

karıyer .nete uye oldum ordanda pek ıs gelmıyo gelse arıyorum yada gıdıyorum fırma sahıplerı bız oyle bı ılan vermedık dıyolar verı gonderıyorlar

Geri