Iran Otolari Turkiyede "ikco"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan c_corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o hava generale sunu aynen ilet:

1949 yilinda Türkiye´de ucak fabrikasi vardi ve kendi ucagimizi üretiyorduk. onu kapatip, amerikadan ucak alinmasi isteyenler generallerdi...

Doğru söze ne denir..

----------------------------
Kullan at araba olabilir bunlar denildiği gibi. KOnfor olarak her sey var arabalarda. 3 yıl -100.000 km garanti servis agı iyi olursa tutar derim.

Crash testlerine ben ulaşamadım. Sanırım yoktur.

İran büyükelciliğinde var bu arabalardan. 2 yıldır göruyorum kullanıyorlar. demek sorun yok..

Son düzenleme:
o hava generale sunu aynen ilet:

1949 yilinda Türkiye´de ucak fabrikasi vardi ve kendi ucagimizi üretiyorduk. onu kapatip, amerikadan ucak alinmasi isteyenler generallerdi...

bi zahmet kendin ilet

Arkadaslar ben bu arabaları fuarda gordum
yanı bınılecek araclar degıl
almayı dusunenler olursa
palio alsınlar en azından parca sorunu olmaz

Bu arabaların donanımı da konforu da palio dan iyidir gibi geliyor bana. Ama ikinci elinin olacağını pek sanmıyorum zaten çok düşük bir fiyattan geliyor. Ayrıca kaza (Allah korusun) anını düşünmek bile istemiyorum. :(

iste bunun icin...

üretsek bile avrupada bizim iran arabalarina yaptigimiz yorumlar yapilir..

yaramaz bu araba...
Türkler arabadan ne anlar,onlar gitsin döner yapsin v.s...

önyargilari kirmak atomu kirmaktan daha zordur...

araba icin treni kacirdik..
kaçırmadığımız tren kaldı mı ki abicim
avrupadan fason iş alan yatırımcı, türkiyede motor bloğu üretiyom diye böbürlenmeye çalışıyo hala :mad:

iste bunun icin...

üretsek bile avrupada bizim iran arabalarina yaptigimiz yorumlar yapilir..

yaramaz bu araba...
Türkler arabadan ne anlar,onlar gitsin döner yapsin v.s...

önyargilari kirmak atomu kirmaktan daha zordur...

araba icin treni kacirdik..

önyargıyı kırmak zor, dediğin gibi. ama ön yargı değil benim yorumum. geçen yıl bayağı bi inceledim o arabayı autoshow'da. motor dışında acayip kalitesiz bi şey.

pek beğenmedim ben bu aracı

19.900 YTL ye satıyor adam insaf ya. Tutup da 35.000 lik arabalarla karşılaştırıp ben bu arabaya binmem deme mantığını anlamıyorum. adam 7 yaşındaki şahini 10 a satıyor.(özellikleri: merkezi kilit).
Arabayı hiç tanımıyorum ama eleştirirken satış fiyatını da göz önünde bulundurmak lazım.

Türkiye de her araba satılır.
çin,hindistan,iran,malezya,rus.
bundan sonra hangi ülkeker bize araba satacak merak ediyorum.
etiyopya'da şahin üretiliyormuş,ithal etmeyi düşünmüyor değilim.:D http://www.holland-car.com/

Son düzenleme:
Geri