iptal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence sorunları yönetime belirtmelisin...

HoŞÇakal

Konusarak halledilemez miydi?

nereye yazacağımı bulamadım, en çok mesaj yazdığım yere yazmayı uygun gördüm..

arkadaşlar, üyeliğimin iptal edilmesini rica ediyorum.. forum maalesef benim gözümde katı kurallarla donatılır oldu, şahısların istekleri topluluğun istekleri gibi gösterilmeye başlandı, gereksiz kibirler sergileniyor.. bilgi değil, popülarite övülüyor. haklı olan değil, kıdemli olan kazanıyor.. ben bu noktada daha fazla bu sitede kalmamı kendime bir eziyet gibi görmeye başlayacağım, bu kötülüğü kendime yapmak istemiyorum.. herkese hayatında bol şans ve başarılar diliyorum..

Esen kalın...

ooooo sende bunu yaparsan biz ne yapalım.Anlaşıldı çok kızgınsın ama istersen bu konuyu biraz sakin kafa ile düşün.Bu site senin gibi üyelere ihtiyaçı var.Her yerde senden bilirisin torpil işler biri veya birileri korunur onları sen de görmezden gel olsun bitsin.Tabii senin olayın nedir anlamaya çalışıyorum ama anladıgım kadarıyla yazıdım.Senle fikir oldugumuz konular var.Ama boş veriyorum belki okul veya asker arkadışıdır diyorum:) neyse sen bu işten nasıl vazgeçirebiliriz.Yoksa üzersin bizleri...

üzücü

abi gel bak inadına gitme,

sizin gibi bilgili yardım sever sorunlarımıza desetk omaya çalışan bir üyemizin gitmesini İSTEMİYORUM..!
BENİM GİBİ DÜŞÜNEN BİÇOK ARKADAŞIM DAHA VARDIR BURADA UMARIM...

olmazzz gidemezsin daha senden ogrenecegimiz cok sey war!!!!

burak&ceycey

Gitmemenizi tercih ederdim siteye renk katan bi kişiliğiniz vardı karar sizin Allah yolunuzu açık etsin fazlada bişey demek yersiz olur.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri