invisibleagle'ın badi kitli korsası :)

hayırlı olsun çok şık durmuş bu arada bende yaptırdım ama sadece marşbiel aynı modelden sen kaç ytl verdin ögrenebilirmiyim

Valla ön, arka tampon altı+marsbiyeller+takması+boya koruma+pasta cila 440 a geldi.Ucuza mal oldu yane :)

doğru haklısın ama önden güzel bir görüntü vermişti

Takıcam onu yeniden ama ilk olarak arka taraftaki yazıları fln çıkartmam lazım. Seni mi kırcaz yaa.Takarız :)

Eyvallah... senin araba forumda en beğendiğim araçlardan biri arka yazıları sökmek aracı değiştirirken sorun çıkartmazmı oda aklında bulunsun

Eyvallah... senin araba forumda en beğendiğim araçlardan biri arka yazıları sökmek aracı değiştirirken sorun çıkartmazmı oda aklında bulunsun

Dostum teşekkür ederim.beğenilmesi hoşuma gidiyor açıkçası.Yazıların sökülmesi sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.

Bu arada senin araç hangisiydi ben de onu merak ettim şimdi :)

benim araç orjinal henüz :) daha hiçbirşey yaptıramadım aracı sıfır aldım 6 ay önce borcu bitti biter bitmez düğün yaptım yine borca girdim sırada daha neler var arabaya sıra gelmiyor ki resimler burda
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=9627

arka tampon altı tam oturdumu gördügüm bi kaç corsada sislerle arasında biraz boşluk kalmıştı ve iyi durmuyordu

Kazasız belasız inşallah ...

bu ek tamponların maliyeti n kadarr olurr acabaa bende düşünüoorumm.. bu arada arabann tam süper olmus ;)

şiir gibi olmuş araç maşallah :)
ya arkadaşlar bu pasta cila boya koruma kaça patlar ki?
piyasası nedir

Geri