İnternetten Siparişerim geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dandan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dandan06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yağ, yağ filtresi ve hava filtresi siparişlerim geldi bugün sanayide değiştirdim hepsini...Usta 5 lira aldı sağolsun, artık yazın ankaraya gidene kadar gönül rahatlığıyla binerim.Bu arada yağ filtresi orjinaldi ustada şaşırdı 'ben çin malı verebilirdim anca,iyi yapmışsın internetten almakla' dedi...ona da helal olsun...

Ne kadar para tutu bu ürünler saygilar

MOBİL 1 0W 40 yağ + yağ filtresi + hava filtresi = 100 tl tuttu.

yağ, yağ filtresi ve hava filtresi siparişlerim geldi bugün sanayide değiştirdim hepsini...Usta 5 lira aldı sağolsun, artık yazın ankaraya gidene kadar gönül rahatlığıyla binerim.Bu arada yağ filtresi orjinaldi ustada şaşırdı 'ben çin malı verebilirdim anca,iyi yapmışsın internetten almakla' dedi...ona da helal olsun...

benimde ihtiyacım var hangi siteden kaça aldın. kargo parası ne tuttu. yagın markası nedir. bilgi verirsen sevinirim.

teşekkürler. ikimizde aynı anda yazmışız.

teşekkürler. ikimizde aynı anda yazmışız.

öyle olmuş..:)
işinize yarar inşallah.

Yağ orjinal mobil1 demi? Bende burdan almayı düşünüyorum da yağı... Bu mobil1 in çok çakması olduğunu söylüyorlar. Kapağında aleminyum folyo varmıydı?

Birde aracın kaç bin kmde? 0w 40 kullanıyorsun km ni soruyum...

Orjinaldi yağ ve yağ filtresi de orjinaldi.125.000 kmde aracım.

bana balata falan da lazım. opel parçacı sitesi ile ÖZEN ticaretin fiyatlarını inceledim. yaklaşık aynı. fakat opel parcacıda Castrol yag yok. birde ÖZEN de Valeo ve Delphi balata 52 tl, OPEL PARCACI da GM balata 48 tl sizce hangisini alıyım. 2 sene ÖNCE usta GEC marka balata taktı hiç hoşuma gitmiyor. Valeo ve DELPHI nasıldır. kullanan varmı acaba

Geri