ınsp yazısı arızamı dır?

06onur006

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba 1998 model opesl astra gl aracım var bugün km yazan göstergee çaliştirirken ınsp yazısını gördüm çaliştirdiktan kısa bir süre sonra sönüyor ama ne olduğunu bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim..son olarak şunu ekleyeyim aracım 114.000 de ve yaği suyu bujileri balataları filtreleri değişeli daha 1000km olmadı nedir bu anlıyamadım

Son düzenleme:
bakım zamanı gelmiş

Sen ona bakma serviste bakım yapıldığında yeniden programlanmadığı için olur olmaz zamanlarda yanıyor.
Bakım için servise git demek. Bakımını yaptırmışsan önemli değil.
Nasıl söndüreceğin gorumda vardı araştırırsn bulursun.

cengiz bey araştırdım buldum ama bu işiği söndürdüğümde bir sıkıntı çıkarırmı bana? birde ben kendi ustama götürüyorum aracımı serviste fatura yüksek çıkıyor malum...

cengiz bey araştırdım buldum ama bu işiği söndürdüğümde bir sıkıntı çıkarırmı bana? birde ben kendi ustama götürüyorum aracımı serviste fatura yüksek çıkıyor malum...

O sadece uyarı ışığı söndürdüğünde hafozada kaç ay programlanmışsa okadar ileri atar.
O ışığın bi önemi yok. sadece hatırlatma bişi olmaz.

hiç bir önemi yok. söndür gitsin.. sadece uyarı..

arkadaşlar nasıl söndürülüyor aceba?

Kontak kapalıyken km sıfırlama butonuna basıyosunuz kontağı açıp beş saniye bekliyosunuz işlem tamamdır. 15 bin km sonra tekrar hatırlatır bakım zamanı geldiğinde...

Geri