InSP Yazdı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

sozberk

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Km göstergemde servis uyarısı çıktı ama nedendir anlamadım, araba 110.000 kmde son bakım 103.750 kmde yapılmış. erken değil mi, bir de bir kaç ay gitmesem bir şey olur mu?

çok fazla kafaya takılcak bişey olcağını sanmıyorum bakımdan da yeni çıkarmışsın sonucta aracı..bende de cıkmıştı yaklasık 2 ay gitmedim yaptırmadım cokta etkilemedi..ama sen yinede kafam rahat olsun diyorsun uygun bi zamanında gidip göster bi bakalımm..

ya arkadaşlar benimde km göstergemin üzerinde ınps yazısı çıkıyor ama bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

ln sp bakımın geldiğini belli eden bi uyarı.ancak biraz erken kilometrelerden yapılıyor bu uyarı.fazla takılacak bişey yok ama eğer bakım zamanı geldi ise zaten bakım yapılır.bakım zamanı gelmeden çıktıysa kafaya takmaya gerek yok,serviste silerler o yazıyı..içinize sinmezse bi gösterin ustaya..

ln sp bakımın geldiğini belli eden bi uyarı.ancak biraz erken kilometrelerden yapılıyor bu uyarı.fazla takılacak bişey yok ama eğer bakım zamanı geldi ise zaten bakım yapılır.bakım zamanı gelmeden çıktıysa kafaya takmaya gerek yok,serviste silerler o yazıyı..içinize sinmezse bi gösterin ustaya..

teşekkürler burak aydınlattınğın için

kontak anahtarını yerine takıp kontağı çevirmeden evvel 3sn takometre düğmesine basılı kontağı çevirip beklersen silinir insp yazısı...

kontak anahtarını yerine takıp kontağı çevirmeden evvel 3sn takometre düğmesine basılı kontağı çevirip beklersen silinir insp yazısı...

Bendede olmuştu.Servisi aradım erken devreye girer dediler.Bu şekilde düzelttim.

sildiğiniz günden tam bir yıl sonra bir kez daha çıkıyor zaten

arkadaşın da dediğ gibi kontağı çevirmeden önce göstergedeki sayacı sıfırlama tuşuna basılı tutun ve arabanızı çalıştırın insp yazısı silinecektir...
saygılar...

Geri