Insignia hakkinda bir yorum..

Olabilir herkes beğenicek diğer birşey yok test ettiğiniz araç genelde yıpranmış ve opsiyonları düşük araçtır bayiler genellikle test aracı olarak dolu paketli araçları kullanmıyorlar.

Bu arada Yorumlarda görüşünü paylaşan kişiyi üzecek şekilde ifadeler kullanmama konusunda dikkatli olursak daha anlayışlı bir forum ortamı olur.Sonuçta denemiş kendi görüşünü belirtmiş saygı duyulmalı...

Insignia hakkında benzer bir şikayeti diğer bir forumda okumuştum. Bence burada asıl sorun TR'den gelen inanılmaz sipariş sayısı ve erken yetiştirme acelesi nedeniyle bazı araçların gerçekten de baştan savma yapıldığı. Nerde okudum hatırlamıyorum ama atıyorum fabrikanın 700 araç üretme kapasitesi varsa şu an bu aşılıp 950 araç üretiliyormuş (rakamları atıyorum).

Allah'a şükür benim arabamda bu tür bir problem yok. Ne rüzgar ne de plastik sesi. Direksiyon ve debriyajla ilgili şikayet nedir onu çözemedim ?

Son olarak da Insignia nın subereb le karşılaştırlıması makul ama c5 olmamış

debriyaj ve dirkeksiyon bana çok sert geldi aynı şekilde viteste inanılmaz kemikli.. aslında c5 suberb insignia aynı sınıf araç onun için hepsini dolaştım.. en sessiz iç mekan c5 ama en güçsüz motorda onun.. en iyi motor opelin ama en kalitesiz iç malzemede onun, en geniş en kaliteli iç mekan suberb nin ama onunda iç mekan fazla klasik bakalım ne olacak... ne karar vereceğimi bende şaşırmış durumdayım

insignia full yada superb ful derim o zman c 5 e girmenin alemi yok bence bu araçların yanında ...

Walla ben bu zamana 3 opel sahibi oldum bunlar vectra C, Astra H ve Insignia. Her üçünü de karşılaştırdığımda Insignia nın debriyaj ve direksyonu çok hafif geldi. Özellikle astra h a göre, hem pedallar hem de direksiyon inanılmaz hafif. C5 le suberb i denemediğim için bilmiyorum.

Yukarıda arkadaşların da bahsettiği gibi Bayiilerdeki test araçları genelde yıpranmış, zorlanmış ve en düşük donanıma sahip araçlar. Eğer fırsatınız olursa Cosmo, Sport veya en azından Edition + Premium pakete bakın derim. İç mekan için sundukları döşeme ve konsol kombinasyonları çok güzel. C5 in hem görüntü hem kalite hem de ilerideki sorunsuzluk ve sağlamlık konusunda Insignia yı yakalayabileceğini zannetmiyorum.

Ama Suberb derseniz tercih edilebilir bir seçenek

Gerçi zam geldi ama eğer Turbo yu alabiliyorsanız Cosma veya sport u zorlayacak maddi durumda yoksa Edition+elegance PKT veya Edition+Premium pkt alabilirsiniz. Performans zaten orta da. Dış dizayn olarak ise süper. Ben ilk aldığımda insanların bakışlarından resmen utandım.

Ama yok 1.6 115hp lik alırım diyosanız o zaman motor kaybınızı mutlaka cosmo donanım ile telaffi edin ki en azından içi daha bir keyif versin. Seçenek 1.6 115 liğe düşerse maalesef bence perf, yakıt ekonomisi vb nedenlerden dolayı C5 tercih edilebilir.

Geri