Insignia hakkinda bir yorum..

mechule_99

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bir kaç gün önce 1.6 180 hp lik araci test ettim. Motora söylenebilecek hiçbir şey yok. Ama kullanimda hiçbir zevk arabanin.. 140 km hizda rüzgar sesi gelmeyen tek bir kapisi yoktu.. 1470 kmde olan arabanin bir çok plastik aksamindan da yol sesi geliyordu.. Direksiyon ve debriyaj ise tek başina kullanilabilecek şeyler değil.. Yilin arabasi bende performans haricinde hiçbir şekilde iyi izlenim birakmadi sanirim c5 e ya da yeni suberb e geçeceğim..

BU SADECE KENDİ FİKRİMDİR ARABA YENİ OLDUĞU İÇİN bazı görüşleri paylaşmak yerinde olsa gerek...

Son düzenleme:
c5 Sankı daha iyi...bir laf vardır bılırmısınız...
Fransız Tahtına Bineceğime Alman Taburesıne Binerim...;)

Son düzenleme:
bi dolu konu varken yine bitane daha... konu açmadan önce arama motorunu kullanınız..

yahu neden böyle tepki koyuyorsunuz? C5 insigniaya tercih edilemeyecek bir araçmı? yada süperb..

ki bence superb daha iyi.. ama neyazdım oraya bence :D

arkadaşta bunu denemiş paylaşmış.. sizde deneyin ve paylaşın arkadaşlar.. belki bu arkadaşa kötü gelen bir özellik benim hoşuma gider yani sonuçta görecelilik..

böyle tepki koymamak lazım..

zevkler ve renkler tartışılmaz tabiiki c5 de çok güzel araç ama superb veya insignia nın yerini tutamaz , insigniayı ben başka bi bayide tekrar test ein derim çünkü bende test ettim ve gerçekten benim test ettiğim araçta böyle bir sorun yoktu ;)

yahu neden böyle tepki koyuyorsunuz? C5 insigniaya tercih edilemeyecek bir araçmı? yada süperb..

ki bence superb daha iyi.. ama neyazdım oraya bence :D

arkadaşta bunu denemiş paylaşmış.. sizde deneyin ve paylaşın arkadaşlar.. belki bu arkadaşa kötü gelen bir özellik benim hoşuma gider yani sonuçta görecelilik..

böyle tepki koymamak lazım..

teşekkür ederim böyle sağduyulu görüş paylaştığınız için..

Insignia hakkında benzer bir şikayeti diğer bir forumda okumuştum. Bence burada asıl sorun TR'den gelen inanılmaz sipariş sayısı ve erken yetiştirme acelesi nedeniyle bazı araçların gerçekten de baştan savma yapıldığı. Nerde okudum hatırlamıyorum ama atıyorum fabrikanın 700 araç üretme kapasitesi varsa şu an bu aşılıp 950 araç üretiliyormuş (rakamları atıyorum).

Allah'a şükür benim arabamda bu tür bir problem yok. Ne rüzgar ne de plastik sesi. Direksiyon ve debriyajla ilgili şikayet nedir onu çözemedim ?

Son olarak da Insignia nın subereb le karşılaştırlıması makul ama c5 olmamış

tepkilerin alemi yok zaten anlayamadım yani millet insigniacı çıktı !
ibrahim arkadaşın dediği gibi ya superb yada insignia ikisinide test edin citroene daha sonra bakın derim çünkü çok çabuk değer kaybeden arabalardır fransız araçları ...

Geri