eğer bizim Çorum'daki gibi araç sahibi bu olayları basına yansıtırsa çekeceği var, Çorumlu Insignia'cı neredeyse kendisi mahkemelik olacaktı

onun aracını bayi geri aldı, aradaki farkı da alıp dizel Insignia verdiler sorun çözüldü.
ama bu kişinin bir yere varacağını sanmıyorum, sebep belirtmemiş, amacı daha çok çamur at izi kalsın gibi gördüm. belkide aracı sattı bile. çünkü aynısını yapan olmuştu. donanımhaber'de Deniz diye birisi (eski aracı 1.16'ydı) Insignia çıkar çıkmaz ilk gelen 115 hp'liklerden aldı, o zamanlar 180'lik henüz gelmemişti zaten. doğal olarak bebeklik hataları çıktı. bir sorun çıkıyor, moralim bozuldu hiç memnun değilim vs. servise gidiyor sorun çözülüyor sonra gelip çok mutluyum sorun çözüldü aracıma tekrar bağlandım laf ediyordu. bir gün şoför kapısını yuvarlak yuvarlak çizmişler ona bozuldu vs. böyle iyi güzel giderken birgün geldi arabayı sattım dedi, forumda Insignia konusu geçen her yerde arabayı kötüledi. ama binerken birşeyi yoktu. yaptığı resmen b.k atmak yani.
zaten ben kendisine birşey demiyorum, 1.16'dan inip Insignia'ya geçen, ondan da Megane Coupe'ye geçen zihniyete ne denirki

ailesi de BMW'den Opel'e geçen tek salak sensin heralde demiş, bunuda geldi foruma açık açık yazdı
neyse, konusu geçen araç Edition+Premium paket, 58.000 olduğuna göre ya 2009'da ilk gelenlerden aldı, yeni arabanın sorunlu olacağı bellidir,
ya ötv indirimi döneminde 180 hp olarak aldı, lpg taktırdıysa sorun yaşaması normaldir, lpg yoksa aracın ufak tefek elektronik sorunları var, yeni yazılımla yada akü kutup başını söküp takmayla düzeliyor. bunlarla uğraşmak bıktırmıştır, arabaya lanet etmiştir.
bu arabanın yeni olduğunu sanmıyorum, 56.000'e 180 hp Cosmo'lar var çünkü

zaten yeni Insignia'larda da sorun yok denecek kadar azaldı.
lpg konusunda şöyle birşey de var, BRC ve Prins Insignia, Mazda 3, Mazda 6 gibi araçlarda sibopların erimesiyle ilgili sorun olduğunu açıkladı, ama donanımhaber'e birisi gelmiş, ben Prins yetkisiz servisim (özel serviste demiyor

) öyle birşey yok, kaç yıldır lpg uyguluyorum birşey yok felan yazı yazmış. yani işin güvencesine değil kazanacağı paraya bakanlar olduğu sürece lpg sorunlu çok araç görürüz, buda onlardan birisi olabilir.
bir paragrafta Opel müşteri memnuniyeti için

2009'da Insignia ve yeni Fiesta sorun konusunda çok gündemdeydi. sıfır Fiesta'ların arka çamurluğunun boyası pul pul dökülüyordu. bir sorun olduğu belli. millet boyaya 10 yıl garanti verirken bunun daha ilk aylarda dökülüyor. forumlarda yazılanları aktarıyım, servise gidiyorlar sorun olduğu kabul edilmiyor, araç değişimi onaylanmıyor. (boyasalar satarken sorun olacak) sorunun arka kapıyı kapatırken çamurluğa sürtmesinden kaynaklandığını belirten kullanıcılar oluyor yine işlem yapılmıyor. daha sonra nasıl hallettiler bilmiyorum.
geçen sene bir abim 2.el Insignia aldı (buraya da üye sanırım) araç boş Edition donanım. TR'de satılan en baz donanım Edition+Elegance paket olmasına rağmen 2-3 tane boş Edition getirmişler. araçta el freni mekanik, ön park sensörleri yok, radyo ekranı Corsa'nınkinden bile ufak falan

2.el ama az kullanılmış olmasına rağmen motorda sorun çıktı. yeni sandık motor gelecekti, 30 işgününü aştığı için aracı değiştirdiler, hemde hiç uğraşmadan

sadece değişim talep etti. üstelik Elegance paket farkını verip onu da ekletti, jantları da 18"e çıkarttı. ikinci el araba alıp sıfır araba sahibi oldu

buyrun Opel müşteri memnuniyeti