insignia astraj lpg takılması sağlıklı değilmiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
LPG şans işi diyen doğru demiş. Opel LPG takılmayacak diye talimat vereceğine bayilerine garantili takmayın desin bizahmet. Çünkü KAyseri opel (inciroğlu) 1,6 T 180hp insignialara Garantiyi bozmadan LPG takıyo. Bune perhiz bu ne lahana turşusu ?

alacaksın dizel önüne bakacaksın gerisi yalannn
tabii ki paran varsa binersin benzinliyeee

yeni teknoloji taşıyan motorlar artık lpg yi kabul etmiyor demek ki gaz yapıyormuşş :)

LPG şans işi diyen doğru demiş. Opel LPG takılmayacak diye talimat vereceğine bayilerine garantili takmayın desin bizahmet. Çünkü KAyseri opel (inciroğlu) 1,6 T 180hp insignialara Garantiyi bozmadan LPG takıyo. Bune perhiz bu ne lahana turşusu ?

şans işi değil pek iyi işçilik doğru kit o kadar.. ve opelin bu emri bizim araçlarımız içinde değildir yani eco tec motorlu araçlar için olduğunu sanmıyorum bu yeni nesil insignia ve astra j lerde kullanılan motorlar için geçerli olabilir çünkü onlarda biliyor bu motorlara lpg nin zarar verdiğini bu yüzden emir verilmiş olabilirler çok mantıklı..

yoksa lpg takılıyor opelde eski eco tecli motorlara landirenzo ilede anlaşması var opelin.. garantiyi bozmadan lpg takma olayıda tamamen bir kelime oyunu aslında garanti bozmama olayı şu demek insanlar yanlış anlıyor eğer landrirenzo servisde takılırsa aracın sadece kendi garantisi bozulmuyor motor kaporta km garanti falan yani standart garanti ama o takılan lpg den her hangi bir arıza çıkarsa heleki büyük arıza ne servis ne opel o arızayı bedava tamir etmez sanmam..

yani opel diyorki kardeşim merdiven altında bilinmedik yerlerde araçlarıma abidik gubidik kitler takıcağına gel benim denediğim test ettiğim benim motorlarımla uyumlu çalışan kiti tak hemde garantin bozulmasın hemde aracında benim onayladığım kit olsun..

bu arada bir forumda okudum Brc den beş on tane insignia geri dönmüş kitler çıkartılmış ve brc bütün bayilerine insignialara lpg takılmaması gerektiğine dair kağıt yollamış takılırsa tamamen o servisin kendi sorumluluğunda olucağına brc nin hiç bir şekilde çıkan arızadan mesul olmıycağına dair tüm servislerine yazı yollanmış.. sanırım tatsız bir iki olay yaşanmış..

bu kötü bu aracın ikinci elini çok baltalar çünkü bu aracı sıfırını zengin alır ama bu aracı 1 yada 2 sene binip satmaya kalkdımı orta direğe satar orta direkde illaki cebini düşünür piyasada artık şu laf döner insignia alma para etmez elinde patlar abicim lpg takılmıyor onların motorlarına lpg takılmadıkdan sonra onun benziniyle baş edebilirmisin gibi laflar piyasada dönmeye başlar buda aracın ikinci elini çok sarsar... kaldıkki zengin adamda zengin diye enayi olucak hali yok oda cebini düşünür lpg takmak ister..

üstüne ikinci eldeki lpg li insignialarda çok değer kaybeder.. kimse gidipde ne zaman patlıycağı belli olmayan bir saatli bombayı almak istemez..

6 aya bence bu sorun çözülür

6 aya bence bu sorun çözülür

düzetlse iyi olur ama bildiğim bir şey varsa türkiyede bir araba her hangi bir sorun yüzünden ismi çıkarsa damga yerse o sorun düzeltilsede o damga o arabanın üstünde üretimden kalkana kadar gitmiyor..

geçmişde bu tip çok örnekler var çok markalar modeller var..

en basiti alfa alfa harika araçlar üretiyor artık çok sağlam lüks dayanıklı ama hayla 90 lılarda eski ürettikleri sorunlu araçlar yüzünden o olumsuz damgayı üstünden atamadı marka.. haylada o olumsuz damga yüzünden ikinci elde prim yapmaz alfalar..
bizim vectra c lere 1.6 sı çok yakar derler biri sallamış işde bizim araçlar kendi sınıfında kendi aynı motorlu akranları içinde araştırılırsa en makul yakan araçlardır ama biri sallamış bizim aracın üstündede o damga yıllardır kalmış öyle.. aynısı 1.6 vectra gitmez içinde geçerli hodri meydan teme çıkalım benim arabam kaymak gibi 160-180 e çıkıyor tıklamadan bu araçda ralli aracı değil neticede alınış sürüş maksatı sınıfı belli gidipde kalkış drag yapıcak halimiz yok.. insignia içinde bence aynı şey geçerli olucakdır bu olumsuz lekeyi üstünden atması zor...

düzetlse iyi olur ama bildiğim bir şey varsa türkiyede bir araba her hangi bir sorun yüzünden ismi çıkarsa damga yerse o sorun düzeltilsede o damga o arabanın üstünde üretimden kalkana kadar gitmiyor..

geçmişde bu tip çok örnekler var çok markalar modeller var..

en basiti alfa alfa harika araçlar üretiyor artık çok sağlam lüks dayanıklı ama hayla 90 lılarda eski ürettikleri sorunlu araçlar yüzünden o olumsuz damgayı üstünden atamadı marka.. haylada o olumsuz damga yüzünden ikinci elde prim yapmaz alfalar..
bizim vectra c lere 1.6 sı çok yakar derler biri sallamış işde bizim araçlar kendi sınıfında kendi aynı motorlu akranları içinde araştırılırsa en makul yakan araçlardır ama biri sallamış bizim aracın üstündede o damga yıllardır kalmış öyle.. aynısı 1.6 vectra gitmez içinde geçerli hodri meydan teme çıkalım benim arabam kaymak gibi 160-180 e çıkıyor tıklamadan bu araçda ralli aracı değil neticede alınış sürüş maksatı sınıfı belli gidipde kalkış drag yapıcak halimiz yok.. insignia içinde bence aynı şey geçerli olucakdır bu olumsuz lekeyi üstünden atması zor...

Vectra üzerindeki bu olumsuz söylentiler zamanında benim çok işime yaradı. Bu model ve bu özelliklerde bir aracı 30-35 ten aşağı alamamamız geriken 20-25 bin arası rahatça alabiliyoruz. Millet söylene dursun biz sefamızı sürelim :D Eğer bir gün model yükseltecek olursam hiç çekinmeden 2. el insignia alırım

abi insignia 1.6 180 beygirde az buz benzin yakmıor ama akrabam doktor adam dıorkı canavar her konuda benzındede öle diyor 3. vites 160 felan baya yakıor dıor

Geri