insignia astraj lpg takılması sağlıklı değilmiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darkmoon

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bir başka forumda prins kiti takan mehmet ustanın yazısından alıntı..

"DİĞER BAŞLIKLARIMIZDA DA BELİRTİĞİMİZ GİBİ ÖZERLİKLE OPEL İNSİGNİA, YENİ KASA (J KASA) ASTRA, MAZDA 3, MİTSUBİSHİ LANCER, NİSSAN QASHQAİ ARACLARIN LPG DÜNÜŞÜMÜNDE ISIYA BAĞLI SIKINTI MEVCUTTUR. AYRICA OPEL ASTRA J KASASINDA ARACIN BENZİN BAR SENSÜRÜ PARÇASINDAN KAYNAKLANAN ARIZA LAMBASI VE SAYIM DENGESİZLİĞİ MEVCUTTUR. DİĞER ARACLARA LPG TAKILMAZ DİYE BİRŞEY YOKTUR.. LPG TAKILIR VE ÇALIŞIR.. BU ARAÇLARDA GÖRÜLEN SIKINTI SUPAP YAKMADIR.. ARAC LPG DE ÇALIŞIRKEN ARACIN MOTORU BENZİNE GÖRE ÇOK DAHA FAZLA ISINIR.. VE BUDA SUPAP LARIN ZARAR GÖRMESİNE NEDEN OLUR. BU ZARAR 10 BİN KMDE DE ORTAYA ÇIKABİLİR 100 BİN KM DEDE ORTAYA ÇIKABİLİR. BİRAZ ŞANS BİRAZDA KULLANICIYA BAĞLIDIR.. BU MARKA ARAÇLARI OLANLARIN LPG DÜŞÜNCESİ VARSA KESİNLİKLE YAĞLAMA SİSTEMİNİDE KULLANMALARI ŞİDDETLE TAFSİYE EDİLİR.. ANCAK TAM ÇÖZÜM DEĞİLDİR.. "

Her zaman Dizel Power :)

Kafadan 4Bin vermek zor gelio.Aldıktan sonrada keşke dizel alsaydım diyorum :) ikidir aynı şeyi yapıyorum sonum kötü gibi :D :D

Beklenti ekonomi ise, dizel kullansınlar.LPG olayına ısınamadım gitti.

doğru araçda lpg nin verimi çok iyidir offroad forumundada takılıyorum dodge ram lerine cherooke lerine lpg takan insanlar var 5-6 yıldır hemde kullanıyorlar adamlar bir araba parası kar ettiklerini yazıyorlar

şu an fabrika çıkışlı olanları var .sonradan yapılan hiçbirşey düzen tutmuyor.arabanın orasını burasını deliyorlar

ya usta benım mantıgım su lpg gercekten şans ısı bızım arkdsın 2006 corolla hb aracına lpg takıldı 100000 km dır kullanıyor sadece bakıma goturuyor aracı..
ama sen kalkıp 70 80 bın tl ye sıfır ınsıgıa alasıya kadar gıt kardesım 2. el 3000 5000 km de cdtı ınsıgıa al ya ne zorun var guzelım araca lpg taktırıosun orasını burasını delıyosun haksızmıyım...

Opel bu konuda kesin talimat vermiş zaten Yeni motorlara LPG takılmayacak demiş.

Opel anca talimat versin zaten bende verecem talimat 1,6 dizel çikarsin ozamn

insignia alıp tasarruf yapıcam diyen varsa 2.0cdti alsın lpg takıpta pişman olacağına

Geri