Insignia 1.6T LPG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tartışılsında bunu zengin düşmanlığı yaparak faşism yaparak yapmayın

klasik fakir edebiyatıdır bu parası olmayan fakir zengin biraz tutumluluk yapdımı tukaka yapar yerden yere vurur zengini buda ona benziyor adamın parası var huzuru var keyfi var biraz ekonomi yapmak için ister lpg takar ister arabayı yakar kime ne

elbet onunda bir nedeni vardır hiç düşündünüzmü bunu oda sizin gibi insan evinde para makinesi yok onunda kendi çapında maddi sorunları var tam aksine büyük başın derdi dahada büyük olur sizin 1milyar ödeminiz olur size çok büyük para gelir o insanlarında 100 bin dolar 500 bin dolar ödemesi olur onlarada o para fazla gelir hiç bunu düşündünüzmü size göre zengin para basar para yer deli gibi....

ben sırf 5 işçisini işden çıkarmamak o işçilerin ailelerini zor durumda bırakmamak için evini ipotekletip kredi çeken tekstil sahibi insan tanıyorum sizler bu insaların iç dünyalarını bilmeden zengindir parası çokdur para basar gavur gibi parası vardır diye utanmasanız adamları diri diri yakıcaksınız..

bazı arkadaşlar iyicene olayın çivisini çıkarmaya başladılar yok galerici sorucakmış galerici kimki bana ne sorucak hayret bir şey yok neymiş aptalmış zengin yok neymiş yapamazmış birde artık olayı bazı arkadaşlar iyicene mecburiyete bindirdi yapamaz hani yaparsa ne olur dayak yer gibisinden yok neymiş efendim haddine değilmiş olayı artık iyicene bazıları namus had olayına dökdüler haddine değilmiş bak bak bak...

Anladık fakirsinde zengindende bu kadar nefret etme bir gün seninde paran olur alırsın en kral aracı ister benzinle gidersin ister dizelle ister lpg ile..

birde bu kadar düşmanlık yapılıcak araç araç olsa içim yanmıycak altı üstü insignia görende ferrariye lamborginiye astonmartine takmış sanır ne var bunda altı üstü 4 kapı aile arabası çok yakıyor diye adam takmış bu kadar basit..

bazı arkadaşlar iyicene olayın çivisini çıkarmaya başladılar yok galerici sorucakmış galerici kimki bana ne sorucak hayret bir şey yok neymiş aptalmış zengin yok neymiş yapamazmış birde artık olayı bazı arkadaşlar iyicene mecburiyete bindirdi yapamaz hani yaparsa ne olur dayak yer gibisinden yok neymiş efendim haddine değilmiş olayı artık iyicene bazıları namus had olayına dökdüler haddine değilmiş bak bak bak...

Benzine verecek parası yoksa,boyundan büyük,kesesinden büyük araç almak haddine değildir,alırsa ağlar işte.

Anladık fakirsinde zengindende bu kadar nefret etme bir gün seninde paran olur alırsın en kral aracı ister benzinle gidersin ister dizelle ister lpg ile..

Kimden söz ettiğini anlamadım..Kim olursa olsun,bu forumdaki kimseye "fakirsin" deme hakkın oldugunu düşünmüyorum...Kendimden örnekleyerek açıklarsam,gidip kesemi aşacak 2.0 motorlu Type R'a 70 milyar vermek yerine,1.6 Turbo olan opc + 1.3 CDTi alıp,hiçbirine lpg takmadan,hafta içi dizeli kullanarak ve ekonomi yaparak,istediğim zaman da 1.6 ile gazlayarak geziyorum.Param var ve gayet mantıklı bir şekilde harcadıgımı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri