Insigna mi & passat mi..?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan by_asii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

by_asii

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar hep bunun cevabını duymak istemişimdir :confused:
şimdi bizde de insignia var, soruyorlar işte nasıl falan filan diye, iyi diyorum şimdi benim de size bir sorum var diyorum

insignia mı passat mı diyorum, hepsi passat diyor, kafayı kırıyorum
:mad::mad:
sizce hangisi?
donanım,konfor, motor
(1.6T 180BG)-(1.8T 150)

herseyiyle değerlendirebilir misiniz?
yenipassat2011.jpg
Opel-Insignia_OPC_2010.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu kadar kocaman yazman hoş olmuş:D
bence her türlü insignia. daha sportif bir dizaynı var.daha ucuz.bilmiyorum ama daha şık görünüyor.
passatın son kasası vasat bir çizgide.jettanın abisi modunda.ama kaliteli modeldir o ayrı.
hem görünüş hem fiyat hem de 1,6 motorun vergi avantajı nedeniyle bu karşılaştırmada insignia kazanır derim.

insignia 1.6 t 180 ps ort yakıt 10,6 lt 0-100 8,9 sn..
passat 1.8 t 160 ps ort yakıt 9,6 lt 0-100 8,5 sn..

İnsignayı hiç düşünmeden tek geçerim.

yeni kasa passat dersen daha çok taze bir araç o yüzden passat derim..
ama eski kasa passat mı insignia mı dersen insignia derim..

ikiside güzelde, standart donanimli passatla opc insignia resimleri eklemissin.

Passatın Yeni kasası çok sade bu kasayla ınsıgnıaya rakip olamayacagını düşünüyorum:rolleyes: Insıgnıa Tasarım olarak daha hoş bence;) üstelik fiyat avantajı da var ama duyduğum okuduğum kadarıyla 1.6 turbolar yakıt konusunda fazlaca savurgan davranıyormuş...:(
Başka bir yöneden yaklaşayım.. Insignia kendi model skalası içinde en üstlerde yeralıyor. ;)Ancak Passat'ın 1.8'i Passat'lar içinde en aşağılarda. 160bg olması güzel 'herşeye rağmen' bayılmayan bir otomobil. Ancak Insignia 1.6 Turbo'nun en etkin reklam kampanyası performansı üzerine. Bu da aracın performansına etki eden etkenlerin de daha performansa yönelik malzemeler olduğunu işaret ediyor kabaca. VW 1.8'i yaparken ucuz M2 pazarına oynarken Insignia performanslı M2'ye oynuyor.;)

Öte yandan bana göre yoltutuş, şanzıman, esneklik tasarım iç dizayn konularında Insignia' nın yanına yaklaşamaz passat . 206Quiksilver'ın verdiği fiyatlara göre de Passat kesinlikle fiyatını haketmiyor, o kadar bütçem varsa gırtlak bir Insignia 1.6 Turbo tercih ederim. Ama yine de Passat ın fiyatını yakalayacağını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
boşa tartıışılan kafa yorulan bir konu bence ister teknik veri ister donanım olarak karşılaştır passatı öv hiçbirşey değişmez.İnsignia cebinden 5 tane passat çıkarır.

Passatın Yeni kasası çok sade bu kasayla ınsıgnıaya rakip olamayacagını düşünüyorum:rolleyes: Insıgnıa Tasarım olarak daha hoş bence;) üstelik fiyat avantajı da var ama duyduğum okuduğum kadarıyla 1.6 turbolar yakıt konusunda fazlaca savurgan davranıyormuş...:(
Başka bir yöneden yaklaşayım.. Insignia kendi model skalası içinde en üstlerde yeralıyor. ;)Ancak Passat'ın 1.8'i Passat'lar içinde en aşağılarda. 160bg olması güzel 'herşeye rağmen' bayılmayan bir otomobil. Ancak Insignia 1.6 Turbo'nun en etkin reklam kampanyası performansı üzerine. Bu da aracın performansına etki eden etkenlerin de daha performansa yönelik malzemeler olduğunu işaret ediyor kabaca. VW 1.8'i yaparken ucuz M2 pazarına oynarken Insignia performanslı M2'ye oynuyor.;)

Öte yandan bana göre yoltutuş, şanzıman, esneklik tasarım iç dizayn konularında Insignia' nın yanına yaklaşamaz passat . 206Quiksilver'ın verdiği fiyatlara göre de Passat kesinlikle fiyatını haketmiyor, o kadar bütçem varsa gırtlak bir Insignia 1.6 Turbo tercih ederim. Ama yine de Passat ın fiyatını yakalayacağını düşünmüyorum.

yapdığınız yorum içinde sadece görsel bir beğenmeme yeni passata ait.. diğer dediğiniz passat yorumları eski passata ait kaldıki yeni passat çıkalı daha şunun şurasında bir kaç ay oldu.. yani dediğiniz o insignia skalasında yükseklerde diyorsunuzda bu skalanın değerlendirmesinde yeni passat yok.. eski passat vardır..

yeni passatın ben daha testinide görmedim araç çok yeni vw uzun süredir bu araç üstünde çalışıyor dediğiniz 1.8 eski nesil motorları yeni kasalara koyucağını pek sanmam yeni kasalara yeni nesil motorlar koyucağını düşünüyorum..

ayrıca yeni passatın yoltutuş şanzıman esneklik iç dizayn v.b konularında başarısı yada başarısızlığı hakkında çok net ve kesin konuşmuşsunuzki dediğim gibi daha araç hakkında tam yeterli bir test yok sürende olduğunu pek sanmıyorum.. o yüzden bu kadar kesin konuşmakda bence yersiz..

Tartışılmayacak bir konu. Tabiki İnsignia Power.

Geri