İnsanlık Ölmüş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugün çalıştığım iş yerinin arabasıyla göztepede bir transporterin aynasına çarptım transporterin aynası kırıldı. Bende hemen mübarek günde kimsenin vebalini almamak için ve adamın hatalı park etmesine rağmen duran araca çarptığım için tüm suçu aldım üstüme. Adamla işlerimi hallettim hiçbir sıkıntı yok çarptığım aracın sahibide allah razı olsun dedi ayrıldık. Dükkana geldim patrona durumu anlattım. Niye tutanak tutuyorsun ediyorsun gidiyorsun gibi bir durumla karşılaştım. Ne yapsaydım kaçsamıydım diye tartıştık. Harbi millet artık 3 kuruşluk durumların derdine düşmüş. Lanet olsun diyesim geliyor sinirden başım çatladı saat 4'ten buyana....

Geçmiş olsun Fatih. Hiç canını sıkma, sen doğru olanı yapmışsın. Hasar zaten trafik sigortasından karşılanacak, patronun boş yere efelik yapmış, aynı şekilde biri patronunun park halindeki aracına çarpıp kaçsa o zaman ne yaparmış ki?

Geçmiş olsun kardeş...KEşke herkes senin gibi davransa...Benim de duran arabama kamyonet sürttü ve tamponla stop lambasını kopardı.Aracı oto servis elemanı kullanıyordu.Hiçbir şey diyemedim ama arabanın sahibi geldi ve benim arabama kim çarptı diye haykırmaya başladı zor ayırdılar vallaa :)

Sana bisey olmadiysa onemli diil diyen insanlarla calismak gibi bisey yoktur hicbi zaman!!

Sent from my BlackBerry using Tapatalk

tebrik ederim kardeşim sen doğru olanı yapmışsın bu kesin. Forumlarda arkadaşların bol bol şecerelerinin yoklamasını aldığı kişilerden biri de senin patronmuş demek ki. Allah sana sabır versin.

Çok doğru yapmışsın.Hiçpişmanlık duyma.Patronun gibi insanlar yüzünden bozuldu bu toplum.

Zaten yaz dönemi için girdim. Ama çıkacam herhalde 1 ay daha dişimi sıkamayabilirim. İşin garip tarafı kendi arabasındaki sıyırık bile belli olmuyor adam seneye çıkacak olan sigortayı düşünüyor. Fazla ödermiş...

Zaten yaz dönemi için girdim. Ama çıkacam herhalde 1 ay daha dişimi sıkamayabilirim. İşin garip tarafı kendi arabasındaki sıyırık bile belli olmuyor adam seneye çıkacak olan sigortayı düşünüyor. Fazla ödermiş...

Geçmiş olsun kardeş. Sen doğru olanı yapmışsın. İnsanlar artık günlük yaşıyor, günü kurtarıyor. Uzun vadede sen tutanak tutmasan o, sigortadaki 40-50 milyonluk fazla çıkacak miktar zaten ondan bir şekilde çıkar. Bunu düşünmüyor bile insanlar. Gün Vicdanının sesini dinleyen insanlarla, ona sahip olmayanların bir arada yaşadığı gündür. Kim kazanır hep birlikte izleyip göreceğiz.

geçmiş olsun.

dürüst davranışınızdan dolayı ben de tebrik ederim sizi.

Allah senden razı olsun bu yeter zaten.

Geri