insanlık ölmüş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan L_D_K
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne kadar duyarsız ve duygusuz insanlar olduk, çok üzücü. tarih boyunca konuksever, yardımsever, iyilikten yana bilinen bizler ne hale geldik...

:mad:
arkadaşlar bugün işten dönerken çok tatsız birşey yaşadım. üç-dört araba önümdeki bir minibüs yavru bir sokak köpeğine çarptı ve durup bakmadan gazladı gitti. ya mübarek ramazan gününde olacak şey değil. hiç mi vicdanı sızlamaz bu adamların. her neyse ben köpeği alıp veterinere götürdüm tedaviye aldılar iki gün orada kalacak fakat sonra geri almam gerekiyor (tabi ölmez de iyileşirse). alıp sokağa bırakmak istemiyorum ama eve de alamam çünkü çok huysuz bir köpeğim var kesin saldırır.

acaba ankara'da bu yavruyu sahiplenmek isteyen arkadaşımız yada çevresinde tanıdığı kimse var mıdır forumda? yardımcı olursanız çok sevinirim

Belki hayvanı şehrin kenar bölgelerine bırakmak en iyisi, yani fazla trafiğin evin fln olmadığı yerlere. mesela odtü ormanında mutlu mesut yaşar gider.. kocaman alan.. ikide bir oto trafiğine de çıkmak zorunda kalmaz..

iki günde tamamen iyileşmesini mümkün değil arkadaşlar, bir süre iyi bakılması gerek. bu sıcakta aç susuz ölür gider. 32,955 üyeden bir kişi çıkmıyor mu?

belediyenin hayvan barınakları belki bir çözüm olabilir

ne kadar duyarsız ve duygusuz insanlar olduk, çok üzücü. tarih boyunca konuksever, yardımsever, iyilikten yana bilinen bizler ne hale geldik...
Dediklerine tamamen katılamayı o kadar çok isterdim ama maalesef. Üstelik her geçen gün daha da insanlıktan çıkar olduk, bırak hayvanları sevmeyi artık konu komşumuza bile tahammül edemez olduk :(. Birtakım bahanelerin arkasına saklanarak saflara-guruplara ayrılıp duruyoruz, bizden olmayanlara, bizim gibi düşünmeyenlere yaşama hakkı tanımıyoruz, yuh olsun bizlere :(.

hayvan barınakları ile de görüştüm, Yenimahalle belediyesinin yetki alanında ve onlardan telefon bekliyorum ama kalıcı bir ev bulamazsam orası son çare olacak

içinde azıcık sevgi olan insan hayvan ayırt etmez ama söyledikleriniz de maalesef doğru, çevremizdeki insanlara bile düşmanca davranır olduk, gruplaştık, bölündük

Geri