İnsanlık kalmamış...

Hiç ugrasmaya deymez ugrassanız nolcakki kavga çıkıcak
gerçekten çok kötü bir yağmurdu
stadın ordan ilyasköye yaklasık 40 dk gittik çoğu yollarda yumruğum kalınlığında tas vardı su getirmiş

Samsun küçük yer öylede yine basınıza dert açabilir

kalıcı bir yere parketmiyorsanız sorun çıkartmayın derim ama apartman ya da kapı önü diye tabir ettiğimiz yer ise uygun bir anda çökün derim ozaman insanlık sizin için yaşıyor ancak onun için ölmüş diye tabir edilebilir maksat öldürmek değil ufak bir uyarı mahiyetindedir

Torpidomda biber gazı her zaman hazır.Kullanmak istemiyorum gerekte olmadı ama böleleride adamı sinir ediyor.

Yani , inip adamın suratına mı sıkalım.Bence toplumsal bozulmanın başladığı nokta bu olur.Ortada ki çözüm park yerini almak yada adamı pasifize etmek değilki.Çözüm hoşgörülü olabilmek , saldırmak değil.
Abi ben zaten direk gazı sıkalım demedim ki, hayvanlıktan da öte geçenler için tek ders.

Samsun trafiği son zamanlarda keşmekeş zaten eskiden ne kadar iyiydi. Çocuğumla sağ şeritten giderken sellektör yapanı mı arasın, yeşil yanıp sönüyor diye bas gaza diye arkana yine sellektörle dayananı mı ararsın ( yine oğlum arabadayken ). Şeridini bilmeden deli mayın gibi gidenini mi, arkadaşın dediği gibi burası benim ( sanki babasının yeri, o yola ben de vergi veriyorum ) deyip git diyeni mi ararsın hepsi var. Aracı kavga gürültü bıraksan bile oraya başına bir şey geleceği kesin öyle hayvanlar var. Bir de atakum ve fakülte minibüslerinin olur olmadık, aniden önümüze kırıp yolcu almak ya da indirmek için durmaları. Liste uzar daha da neyse. Allah hepimize sabır versin...

Zaten bıktık bu dolmusculardan minübüscülerden

Torpidomda biber gazı her zaman hazır.Kullanmak istemiyorum gerekte olmadı ama böleleride adamı sinir ediyor.

Başındaki kilidi kırmayı imal etme yoksa mağdur kalabiliyorsun (buda tecrübe ile sabittir.:o)

Geri