İnsanlık kalmamış...

DarkMagic

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar şimdi dışardan geliyorum burda şiddetli yağış var anşalışalacağı gibi trafikte berbat park yeri arıyorum bir yer buldum neyse geri vitese taktım gircem yanımdan minibüs geçti bir tanae ben geçti gitti sanıyorum kendi tarafımdan sol arkaya bakıyordum adam arkama burnunu sokmuş girememem için park sensörü ötmeye başladı bir baktım öbür tarafa adam girmiş indi arabadan bura benim yerim dedi uğraşma Tarık dedim bende bu havada yanımda küçük çocukta var sonra caddeye çıktım gircem neyse adama 1 dk. işareti yapıyorum göz göre göre üstüme bincekti az kala neyse sağ sağlim gelebildim allaha şükür allah dışarda kalanlara yardımcı olsun hepimiz bu konularda duyarlı olalım arkadaşlar lütfen..

İster trafikte, ister işte , sokakta vs vs. Koskoca hayatında alması gereken özü azıcık olsun bulamamışlar olarak tabir ediyorum kendilerini . Hepsinin toparlanıp Hindistan' a gönderilmesi ve orada hayvanlara bile saygıyı öğrenerek yaşamaları gerekenler diye tanımlayarak kulaklarını çınlatıyorum.

O yüzden canını bile sıkmana gerek yok.Bırak, bulduğunu sandığı yer ile sevinsin.

sabırlı olmak lazım,boş verin..

bizim ülkemizde böyle insanların varlığından utanıyorum...umarım birdaha karşınıza böyle bir zihniyet çıkmaz

Çözüm biber gazı. Çünkü artık herkes bu dilden anlıyor.

saat 6.45 gibi eve geldim tam kapı onune araba yı park ettim. vatandaş yanaştı çok kalcan mı dedi buyuk kamyon gelecek mal indirmeye.(marangoz için) dedim 45 dk. sonra cıkacak. abi dedi cok kamyon yolda. çektim arabayı. çekmesem çekmem. kamyonun otede dursun derim. ama adamlık herkeste ölmedi.

anlayış insanlıktır.

Çözüm biber gazı. Çünkü artık herkes bu dilden anlıyor.

Yani , inip adamın suratına mı sıkalım.Bence toplumsal bozulmanın başladığı nokta bu olur.Ortada ki çözüm park yerini almak yada adamı pasifize etmek değilki.Çözüm hoşgörülü olabilmek , saldırmak değil.

Daha neler var neler yaşlı,teyze yada bi kaç çocuğa durup yol veriyorum diye selektör yapanlar korna çalanlar.. Önümden kamyon geldiğini bile bile kornaya asılanlar.. Altlarına aldıkları araba ile beraber mekanikleşme,Bencillik ve Ego tüm virüs bunlar...

Hele burda çok yaygın Kırmızı ışıkda süreli olmasına rağmen 5 sn yede en arkadaki başlıyor kornaya basmaya 3 sn ye geldiğinde herkez en öndekilerin hareket etmesi için kornaya basıyor.yeşil yandığında hala hareket etmiyorsanız elini camdan çıkaran hareket yapan arabayı sanki beline çıkaracak gibi yaklaştıran selektör yapan çok maganda var.İnsanlık sizde kalsın.

Geri