İnsanlık fakiri araba düşmanları...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suphi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler arkadaşlar, arabaya yeni boya koruma yaptırdım, sağına soluna özendikçe böyle şeyler oluyor,
Allah karşılaşmayı nasip etmesin böyleleri ile insanı katil ederler...

Bunları yapınca zevkmi alıyor bu adamlar.Bizimde 3 ay önce anteni çalmışlar çevirerekte çıkarmamışlar anten takma yeride kırılmış bi anten 60 ytl hala antensiz dolanıyor bizim araba.zaten bugüne kadarki bütün antenlerimiz çalındı

Geçmiş Olsun :( :(

çok geçmiş olsun söylenicek söz yok allah nasıl biliosa öle yapsın o insan denen varlıkları

Hay Allah gerçekten çok sinir bozucu şeyler bunlar. Benim eski araçlarımda da sık sık karşılaştığım birşey. Valla canım arabacığımı zarar verilmiş bir şekilde gördüğümde oturur ağlardım sıkıntımdan.

geçmiş olsun
ortalık piskopat dolu

üzücü bir olay..ama düşüncelerimiz ortak..hepimizle akraba oldular bu arada....

dogmamıs cocgununıısm babasıı oluyuyum dsaha ne dıyım yanıı boyle serefsızler ortada dolasıyorsa ........

Aynı şeylerin binde biri kendilerine yapılsa biryerlerini yırtarlar. Bunları yapanların aile bağları incelense inanın ........ yok yok yazmamak daha iyi olacak.

Geçmiş olsun.Geçenlerdede benim arabanın motor kaputunun üzerinde tepinmişler ayak izi doluydu üzeri.Valla iyiki bunu yapanları görmedim.Bilmiyorum o durumda ne yapardım.Siz olsanız?

Geri