insanları %98 bu soruyu çözemezmiş deneyelim bakalım

ingiliz:kirmizi, kus, palmall, sьt, ev3
isvecli: beyaz, kцpek, winfield, bira, ev5
danimarka: mavi, at, marlboro, cay, ev2
norvecli: sari, kedi, dunhill, su, ev1
alman: yesil,balik, rothmanns, kahve, ev4
:rolleyes::cool:
yarim saattir kafa patlattim, tam cevabi yazayim dedim, sen zaten yazmissin )))) Sende kutular cizip iclerini doldurarakmi buldun ?

üst devirlerde fazla basmayın :D

yarim saattir kafa patlattim, tam cevabi yazayim dedim, sen zaten yazmissin )))) Sende kutular cizip iclerini doldurarakmi buldun ?

Önce elime boş bir dosya kağıdı aldım kırmızı ev at kuş vs olarak herşeyi yazdım verdiklerine göre eşlemeleri yaptım tam çözümü buldum sonra google a bi sorayım dedim doğru mu acaba diye :D Baktım kafa patlatıp bulduğum sonuç heryerde varmış :D sonra tüh ya %2 okadarda az bir rakam değilmiş dedim :D

Bunca işin arasında nasıl soru sormuş bu Einstein :D
Bende %98'in içinde kalmayı yeğliyorum...

Цnce elime boю bir dosya kaрэdэ aldэm kэrmэzэ ev at kuю vs olarak herюeyi yazdэm verdiklerine gцre eюlemeleri yaptэm tam зцzьmь buldum sonra google a bi sorayэm dedim doрru mu acaba diye :D Baktэm kafa patlatэp bulduрum sonuз heryerde varmэю :D sonra tьh ya %2 okadarda az bir rakam deрilmiю dedim :D
Bende kagit aldim, icine 5 kare cizdim, oncelikle 100% olan ipuclarini yazdim. Sonrada geri kalan ipuclarini hangisi nereye olur diye degil, hangisi nereye olamaz ihtimallerine gore filtreledim. Corap sokugu gibi cozuluyor zaten.

demekki neymiş %98 derken opelcileri bir kenara ayırmak gerekiyormuş :D akıllı adamlar vesselam..

bu soru sorulduğunda opelci varmıydı acaba

bi soru daha sorayım neden anahtarlar dolu olan elimizin tarafındaki cepte olur

sürekli o elinizi kullanıyor olmanızdan dolayı, :)

aaa ben hayatta anahtarı cebıme koymam. montun fermuarlı cebındedır her zaman :)

Geri