inşaat konusuyla ilgili üyelerimize bir soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eskikasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok abicim temeller 3 sınıftır bilinen ve yaygın olanlar

radye

sürekli: şerit şeklinde kolon şeridinde gidenler

mütemadi : temel pabuçları şeklinde dökülenler

kazıklar da var onlar biraz farklı :D sana gerek yok!.

tabi onlar belirlerler ankraj detayına dikkat!.. :D

abi ver ustaya diksin yaa boşver bu mühendislere uyarsan astarı yüzünden pahalıya çıkar:D:D:D:D

abi fiyatlar konusunda bizide bilgilendirmeyi unutma belki fiyatta nazımızın geçeceği yerler olur yardımcı olmaya çalışırız

Müstakil yerlerde yapım hızı, depreme karşı dayanıklılığı v.s. yönünden artık tercih edilebilir oldu çelik. Firmalar daha çok paket hazırladı sürüm olunca maliyetler azalıyor.
http://www.aksanworks.com/index.php
Bu siteyede bi bak. Sanırım bir ara Uğur Dündarın programındaki evleri yapan firma, en azından projer v.s. hakkında bilgi sahibi olursun.
Şimdiden kolay gelsin.

hadi bakalım inşallah bekliyoruz kardeşim! hayırlısıyla bitir ve gel!. :alkis: :alkis:
işallah bitiyor kesin gözüyle bakıyorum. Haziran sonunda geleyim ankaraya da bir bululma ayarlayalım opelcilerle orada tanışır görüşürüz. Zaten bende batıkentte oturuyorum itfaiyenin arkasında (ucuz halk pazarı ve halı saha var) çağdaşlar sitesinde.

ooooooo bekliyoruz çağlarcım gelde batıkent ekibini toplayalım!.. : )

yha aslında sağlam ama dıscoveryde izlemiştim rüzgarlı havalarda falan evden sesler geliomuş ama emindeilm inşaat ühendislerine bırakmak lazım söz hakkını

arkadaşım sen o inter sitelerinde yazılanları iyice bi oku karınca duası gibi yazanlar var montaj dahil değil,kdv hariç,nakliye vb giderleri alıcı karşılar filan ben öyle okumuştum sonradan okuyorum konuyu yorumlarada bakmadım.sadece aklıma geleni yazıyorum.dikkat et aklına yatmayan herşeyi sor öğren.

yha aslında sağlam ama dıscoveryde izlemiştim rüzgarlı havalarda falan evden sesler geliomuş ama emindeilm inşaat ühendislerine bırakmak lazım söz hakkını
türkiyede kasırga olmuyor rahat olun!.

Geri