inşaat konusuyla ilgili üyelerimize bir soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eskikasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet kesinlikle katılıyorum size..bitirme projem çeliktende:D 3 ay kaldı işallah dönüyorum ankaraya aranıza yeni bir inşaat mühendisi daha katılıyor..:D

evet kesinlikle katılıyorum size..bitirme projem çeliktende:D 3 ay kaldı işallah dönüyorum ankaraya aranıza yeni bir inşaat mühendisi daha katılıyor..:D

hadi bakalım inşallah bekliyoruz kardeşim! hayırlısıyla bitir ve gel!. :alkis: :alkis:

sen iste yeter abicim! betonarmede takla attırrız!

çeliktede tombalak aşdırrız! :D

Amma çok inşaat konuşulmuş yaw, akşama kadar bıkıyorum zaten, bir de burda görünce :D

ekmek parası abi napcan :D heuehuehueheuheueh

bu kadar inşaatçı olcağını tahmin etmemiştim ben de
ama mühendis opelci epeyce çok var gördüğüm kadarıyla :D ee fizıbıl araba tabi :D:D:D
bilgiler için teşekkürler arkadaşlar, kuru kuru araştırınca yetmiyo insan böyle arkadaş çöevresinden bilgi alınca daha bi içi rahatlıyo

abi sen genede redya temel kullan daha dayanıklı olur zaten çok derine inmeyecen masrafta fazla fark olmaz ama daha dayanıklı olur hem kendin oturacan daha güvende hissedersin kendini (hoş bu kadar mühendisinin içinde konuşmama bile sakıncalı ama)

"Radye temel : yapının zemine oturduğu yüzeyi boydan boya döşeme gibi kaplayan betonarme temel " miş :D
diğerlerinde zemin betonarme olmadan sadece kolonlar mı zemine dökülüyor peki? doğru mu anlamışım?
bu adamlar bana plan çizecek olduklarına göre,temel cisini de onlar belirleyeceklerdir değil mi??

Geri