inanılmaz olay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet bende akşam saat 18:30 da yeniköydeydim derecenin 36 yı gösterdigini görünce çok şaşırdım zaten baltalimanı tarabya arası sahil donlu yüzücülerle doluydu

trafik tabi 45 derece ii göstermiş gene okdr araç arka arkaya
birbirlerinin sıcaklıkları zaten yetiyo çok normal

Canım kardeşim benim,yanıltmak isteme ama,senin hava sıcaklığını algılayan sensörü değiştirmen lazım.Çok pahalı bir şey değil.Söylediğin güzargahlarda dolaşıyorum 27 derece falan görüyorum benim arabada.İstersen bi dahaki seferde başka bir araca bak,ya da bir ticari megane taksiye sor bakalım...

bencede 45 derece çok kesinlikle bir problem vardır sensörde

istanbul trafiği normaldir :D

Arkadaşlar aklınızda bulunsun, bir konferansdan dolayı Ritz Carlton oteli ve çevresinde yine polis barikat vs. kuracak, trafikde problem yaşayabilirsiniz.

bilderberg toplantisindan dolayi mi?

Canım kardeşim benim,yanıltmak isteme ama,senin hava sıcaklığını algılayan sensörü değiştirmen lazım.Çok pahalı bir şey değil.Söylediğin güzargahlarda dolaşıyorum 27 derece falan görüyorum benim arabada.İstersen bi dahaki seferde başka bir araca bak,ya da bir ticari megane taksiye sor bakalım...

haklı olabilirsin ama trafik milimetrik yürüyodu,yani düşün dolmabahçeden ortaköye 2.5 saatte geldim.araçların neden olduğu ısı kabinin ısınmasına sebep oldu.ama söylediğin gibi ilk başta benimde aklıma geldi sensörün bozukluğu..korktum hatta ya şimdi araba alev alacak die:D

yeniköy tepede 36 derce aşagı sahile indigimde 26 derece göstyeriyordu ama

45 derece cok fazla sen içerde nasıl durdun ki

Geri