inanılmaz olay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iceboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar herkese selamlar öncelikle..ya bugün dolmabahçeden ortaköy yolunda iğrenç ötesi bi trafik vardı tam 2.5 saatte dolmabahçeden ortaköye gelebildim:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: bu arada arabada kabin içi sıcaklık 45.5 derece gösterdi:eek::eek::eek: yuh dedim yaw...resim çekecektim telefonda yer kalmamıştı...eridim bittim arabada ya,sauna gibi oldu.terden kesin kilo verdim...inanılmaz olay...

işte bu yüzden ANKARA yı tek geçiyorum arabada iyi dayanmış hararet yapmamış ilginç...

opelinin kıymetini bil hararet yapmamış,ama sen bi 500gr vermişsindir herhalde..:rolleyes:

ya radyatörü yeni deiştirdim ben,1 ay önce radyatör patlamıştı..yine hararet yapsaydı valla kahrımdan aalardım..45.5 nedir abi ya? yumurta olsam pişerdim heralde.

Arkadaşlar aklınızda bulunsun, bir konferansdan dolayı Ritz Carlton oteli ve çevresinde yine polis barikat vs. kuracak, trafikde problem yaşayabilirsiniz.

ohaa yanLıs göstermiştirr :D:D

İstanbul da yaşamak zor ... :(

bide dip not düşeyim siyah araba ile beyaz araba arasında yapılan bir testte siyah araba beyaza göre yaklasık 5 derece daha sıcak oluyo

benimkisi kum gri, o kaç derece fark ettirio:D:D

İstanbul'un herşeyi iyi güzel ama iş trafiğine gelince bütün güzelliklerini alıp götürüyor yani...

Geri