KAzıkçı inan. nefret ediyorum oradan...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pm yolla kardeş dediğin mantıklı... bi arayalım soralım. tam şirket isminide yazarsan memnun olurum...
By corsa tam ben yazarken sende yazmışsın. dediklerine tamammen katılıyorum. tercih ve bütçe meselesi bu...
Ama yetkili servisi sadece bana verilen hasarlarda tercih ediyorum. nedeni cebimden para çıkmadan kaliteli servis almam.
Ayrıca konularımda var ben check up için gittiğimde bana bir fiyat çıkardılar dilini yutardın...
üstelik turbo hortumu değişecek diye dedikleri arızayı YAlçın abi bir kelepçe ile halletti. diğerlerinden bahsetmeyeceğim bile...
tamam kazansınlar isterlerse tüm bu hizmetlerin bedelini bize yıksınlar ama değişmesi gerekmeyen parçayı değiştireceğiz deyip kazıklamasınlar.
üstelik check up raporunu orda yaptırmayacağım diye bana vermediler gm türkiye ye şikayet edince hemen yolladılar...
her yetkili servis böylemi bilemem ama forumda gördüğümüz kadarı ile durum bu...
haaa yetkili servisten fazla para çeken özellerde var çıkma parçayı sıfır diye takanıda gördük. her malın bir alıcısı olur...
Yanlış anlaşılmasın servisleri savundugumdan değil ama; bir servis istasyonu kurmak ne kadara mal olur, donanımlı personeli istihdam etmek, belli sayıda parçayı stok ta bulundurmak (bunun finansal maliyetini de düşünmek lazım, yatır 50.000 tl yi depoya beklesin) hele de yetkili servis olmak, kalite belgeleri almak, belli bir standartı sağlamak ve de müşteri memnuniyeti sağlayacagız diye kendini paralamak ne kadara mal olur....
Yani herkes kafasından eminim bir rakam çıkartabilmiştir, bunu düşündükten sonra servislerin parçayı piyasa fiyatından verdiklerini düşünürsek , işçilik ücreti ile para kazanabilirlermi sizce ? Çünkü servis zaten personel istihdam ettiği için maaş ödüyor.işçilik ücretleride servisin yanına kalmıyor
Yani demek istediğim bu adamlar servis açmışlar, bu hizmeti veriyorlar bunun bir bedeli elbette olacaktır.Gidip orada deri koltuklarda oturup , kahve içerek arabanızın bitmesini LCD tv karşısında bekliyorsanız bir bedel ödencektir elbet.Profesyonel bir muhatap bulmak istiyorsanız bu böyledir.Elbette parça fiyatları da piyasada bayilerde olanlardan farklı olacaktır, bu fiyatlar bu hizmet size uyuyorsa Yetkili Servise gidersiniz
Ben en son aracın yıllık bakım zamanı geldiğinde hem dışarıdan özel servislerden hem de yetkili servsiten fiyat aldım, arada 30 tl fiyat farkı kalınca ben yine yetkili servise gittim.
Bu benim tercihim ama arada 100 tl yada fazlası olsaydı bende özel servise, kendi ustama gidecektim.Adamların fiyatı belli, gizlemiyorlarda, sorunca zaten söylüyorlar.Ama hem bu hizmeti alıp hemde ucuza versinler derseniz işte o imkansız, kimse hayrat açmıyor çünkü