İmzalara isimlerimizi ekleyelim lütfen:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zor değil ama imza kısmını eklediğin her şey internet üzerinden görülebiliyor örn: Ismini google yaz ve opelim.net yada başka forum sitelerinde ne yaptığın ne yazdığın her şey senle ilgili bütün bilgiler çıkıyor... Belki senin için bir problem yok gerçi benim içinde yok ama neden adım bütün forum sitelerinde yayınlansınki ? Bence bu uyguluma çok daha mantıklı

+ 1907

Aykal güzel diyosun ama şimdi tam mesaj yazarken dur şu arkadaşın ismine bir profiline girip bakayım hee tamam ahmetmiş diyip sonra tekrar mesaja geri döneyim çok uzun olur :D yani bir isim yazmak bu kadar zor olmamalı onu demek istiyorum
:alkis:+ sırf isim da yazılabilir. Katıldığı şehir, otomobil, yaş gibi bilgilerin ne kadar doğru olduğu zaten tartışılır. Bazı arkadaşlar var bu bölüme sırf espiri olsun diye anlamsız şeyler yazmışlar, bu durum kendisini ne kadar ciddiye alacağımızı ortaya koymaz mı? Bunlar gereksiz ise kaldırılsın, gerekli ise herkes kurala uymalıdır.

Son düzenleme:
Aykal güzel diyosun ama şimdi tam mesaj yazarken dur şu arkadaşın ismine bir profiline girip bakayım hee tamam ahmetmiş diyip sonra tekrar mesaja geri döneyim çok uzun olur :D yani bir isim yazmak bu kadar zor olmamalı onu demek istiyorum

:kop:

bende yazıyor, önceden forum kuralıydı fakat artık yönetim uğraşamadı heralde, ondan kuralı kaldırdı..

bencede gerekiyor, hatta yaş yazmak bile zorunlu olması lazım..

18- İmza alanında gerçek ad ve soyadlarını belirtmeyen üyeler öncelikle uyarılacak, durumun devamında üyelikleri ihraç edilecektir.

forum kurallarında deniyor arkadaşlar yani ad soyad zorunluluğu ne zaman kalktı ve profilde yazması yeterli dendi ?

ben kaçırmışım o konuyu

Arkadaşlar forumda bazen hitap konusunda zorlanıyorum. nickle hitap etsen komik oluyor:) bu nedenle zaten forum kurallarında da vardı yanılmıyorsam, imzalarımıza isimlerimizi ve yaşımızı belirtelim. bazen komik bir şey görüyorum laf sokasım geliyor:) benden büyüktür alınır diye eğlenemiyoz şurda:)
Herkese neşeli forumlar...:)

:good::good::good::alkis::alkis::alkis:

:alkis:+ sırf isim da yazılabilir. Katıldığı şehir, otomobil, yaş gibi bilgilerin ne kadar doğru olduğu zaten tartışılır. Bazı arkadaşlar var bu bölüme sırf espiri olsun diye anlamsız şeyler yazmışlar, bu durum kendisini ne kadar ciddiye alacağımızı ortaya koymaz mı? Bunlar gereksiz ise kaldırılsın, gerekli ise herkes kurala uymalıdır.

Savaş abinin dediği mantıklı bir çözüm. imzada sadece isim yazılabilir... Böylece çekincelerde ortadan kalkar...

Geri