ama kardeş gibi durmuyo öyle yazıyo
Sen de 8 tane ye, sen de doyarsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama kardeş gibi durmuyo öyle yazıyo
böyle bir zorunluluğu ve bundan kaynaklı uyarılar ve siteden atılmalar olmasını hazmedemiyorum.soyadımdan korktuğumdan utandığımdan değil...
Şu an olay tamamen inatlaşma üzerine devam etmekte, aslında çözülmeyecek bi sorun değil, mesaj içerisinde adını soyadını adresini vermekle imzada vermenin pek bi farkı yokki.. Ben buradaki mesajları okudukça cidden çok üzülüyorum..
demiştim ama görmediniz sanırım ?
ee iyiya işte öneri veriyoruz.sizlerde saklı kalsın bu bilgiler.bi suçumuz olursa savcılığa direkt verirsiniz diyoruz...
böyle bir zorunluluğu ve bundan kaynaklı uyarılar ve siteden atılmalar olmasını hazmedemiyorum.soyadımdan korktuğumdan utandığımdan değil...
şubat ayında üye listesini ve imzalarının bir kopyasını bana yollayın yapayım...benimde ilk teklifim yönetimde bu olmuştu ama teknik olarak şu an mümkün değil.
Tamam Burak, sen takıl buralarda ben senin her mesajından sonra BURAK BAYRAM yazılı 2. bir mesaj yazacam.